caute...
prosim vas kde ziskam na tuto dosku nove drivery alebo bios ?
nikde to neviem najst
ale co je horsie tak to je to ze nemozem taktovat proste sa tam ani nedostanem
ak by ste vedeli daco poradit prosim vas napiste. dakujem
ASUS A7V600-F
Na tuto dosku nezozenies asi nic. Citujem zo stranok distributora:
"Poznamka: deska je dodavana jako bulk (pouze v sacku).
UPOZORNÌNi: Tato deska je urcena pro velke assemblery PC a neni vyrobcem oficialnì podporovana. Tzn. nejsou volnì k dispozici update BIOSu, pøehled podporovanych CPU, technicka podpora atd..."
KeDze je to VIA cipset, drivery na dosku mozes pouzit VIA 4in1 ako na kazdu inu VIU.
"Poznamka: deska je dodavana jako bulk (pouze v sacku).
UPOZORNÌNi: Tato deska je urcena pro velke assemblery PC a neni vyrobcem oficialnì podporovana. Tzn. nejsou volnì k dispozici update BIOSu, pøehled podporovanych CPU, technicka podpora atd..."
KeDze je to VIA cipset, drivery na dosku mozes pouzit VIA 4in1 ako na kazdu inu VIU.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Re: ASUS A7V600-F
Bios , neviem aky mas presne a podarilo sa mi najst , co Ti asi treba ASUSSSSS .mirrozv napísal:caute...
prosim vas kde ziskam na tuto dosku nove drivery alebo bios ?
nikde to neviem najst
ale co je horsie tak to je to ze nemozem taktovat proste sa tam ani nedostanem
ak by ste vedeli daco poradit prosim vas napiste. dakujem
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
a ten bios co je na http://ftp.maxdata.com/index.asp?info=/ ... S_A7V600-F
tak ten neviem aka to je verzia ale ak je vyssia ako 1007 tak je dobre
tie drivere su najnovsie verzie co su tam ?
Chlapce , skusal si nieco pozret aj sam ? Nemam tu dosku , takze sa nestaram. Ovladace ale su , len si pisal ze nic nevies najst , hladaj , pozeraj , sleduj. Mas net a gogla , staci chciet.mirrozv napísal:a ten bios co je na http://ftp.maxdata.com/index.asp?info=/ ... S_A7V600-F
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.