hladam nejaky notebook okolo 500-600€, velkost do 15,6, dobra vydrz na bateriu (aspon tie ~3h) a nie zbytocne tazky.
kriteria hlavne su ze musi mat citacku SD kariet, matny alebo antireflexny displej (proste nie leskly), a CD/DVD mechaniku - v praci casto napalujem zalohy zakaznikov na opticke media takze to je absolutne nevyhnutne. a aspon 3x USB port (ci uz 2.0 alebo 3.0, to je absolutne jedno).
no a okrem pracovneho vyuzitia to obcas pouzijem na hry - flatout2, killing floor, cs 1.6 a pod. - sice starsie ale aspon aku taku grafiku vyzaduju, najma teda to killing floor na aktualnom notebooku musim vela uberat na detailoch...
optimalne bez OS alebo s win7, ale prezijem aj ked tam bude osma - hadam sa mi podari spravit dualboot na 7icku ktoru viac vyuzijem kvoli kompatibilite driverov zariadeni co k tomu potrebujem pripajat s ktorymi sa win8 az tak moc nemusi
snad som vsetko napisal co chcem, mam nejake tipy ale nemam pojma o vykone notebookovych grafik tak sa preventivne pytam a dufam ze sa mi potvrdia moje odhady