Notebook na prácu s Adobe Illustrator / photoshop

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
trenccan777
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 18. Okt, 2014, 09:02

Notebook na prácu s Adobe Illustrator / photoshop

Príspevok od používateľa trenccan777 »

Zdravím,

potreboval by som poradiť pri výbere notebooku na svižnú prácu s grafickými programami od adobe. Rozpočet je okolo 700e.

veľmi sa mi páči tento, aj keď netuším, čo dokáže tá grafika:

http://www.alza.sk/hp-probook-450-g2-d1775919.htm

a rozmýšľam aj nad týmto:

http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge ... 510044.htm

poprípade ak máte aj vy nejaké lacnejšie odporúčania? Neviem ako výkonné sú tie intel hd graphics a rovnako neviem či mi nestačí aj 4 ram.

Ďakujem za všetky rady.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: Notebook na prácu s Adobe Illustrator / photoshop

Príspevok od používateľa mp3turbo »

vyborny napad ist na Adobe grafiku so 4GB, ked mne prestava stacit 8GB na kancelarsku a ITckarsku robotu... 5GB mam pouzitych furt v jednom kuse, len nastartujem Win7 a mam 2.5GB v rici, k tomu 1.5GB firefox, este som nezacal...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
trenccan777
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 18. Okt, 2014, 09:02

Príspevok od používateľa trenccan777 »

mp3turbo napísal:vyborny napad ist na Adobe grafiku so 4GB, ked mne prestava stacit 8GB na kancelarsku a ITckarsku robotu... 5GB mam pouzitych furt v jednom kuse, len nastartujem Win7 a mam 2.5GB v rici, k tomu 1.5GB firefox, este som nezacal...
Veď preto sa pýtam, keďže o tom nemám ani šajnu.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

no ved preto ti radime aj v tej druhej teme - proste menej ako 8GB neexistuje, 8GB je lentaktak na normalne pouzitie (na tvoj web design fakt doporucujem viac, pre notebooky 12GB prave z dovodu ze maju pomale disky a ked dojde na swapping, tak si skoncil uplne) a ked chces robit s fotkami nedajboze videami, 16GB je absolutna nutnost nech si hovori kto chce co chce.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Návrat na "Nákupná poradňa"