PREINŠTALOVANIE WIN 7 HOME PREMIUM
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Júl, 2014, 01:00
PREINŠTALOVANIE WIN 7 HOME PREMIUM
AKO PREINšTALUJEM WIN,BEZ CD ,LEBO SOM HO KUPIL S NAINSTALOVANýM A BEZ CD.....MAM HO DVa roky a treba preinstalovat win.,no nejak mi to nejde.prosím poraďte.
Re: PREINŠTALOVANIE WIN 7 HOME PREMIUM
ja mam skusenost s hp-ckom, cez nainstalovanu utilitu sa malo vytvorit instalacne dvd zo suborov zo skrytej particie, v mojom pripade sa to nedalo, po dalsom patrani som nasiel prepojenie priamo v biose, ktorym sa dala spustit obnova zo skrytej backup particie
skratka pomocou utility vyrobcu alebo v biose najdi system recovery a podobne, predtym si este vsetko potrebne zalohuj, kedze obnova nezahrnie iba systemovu paticiu
skratka pomocou utility vyrobcu alebo v biose najdi system recovery a podobne, predtym si este vsetko potrebne zalohuj, kedze obnova nezahrnie iba systemovu paticiu
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Júl, 2014, 01:00
zálohované mám aj recovery som mal spustene ale za toho boha mi to nešlo-nevedel som v recovery čo zvoliť.j4ro napísal:ja mam skusenost s hp-ckom, cez nainstalovanu utilitu sa malo vytvorit instalacne dvd zo suborov zo skrytej particie, v mojom pripade sa to nedalo, po dalsom patrani som nasiel prepojenie priamo v biose, ktorym sa dala spustit obnova zo skrytej backup particie
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 13:28
caute hosi, potrebujem helpnut
kamoska mi donieska komp aby som jej preinstaloval win, v kompe su 2 disky v raid zapojeni, nova instalacia prebieha rovnako ako keby tam bol jeden disk ? po preinstalovani potom treba nejak nastavit disky aby boli v raid ?
chcem sa najpr poradit nez budem konat, s takymto pripadom som doposial nemam skusenost
kamoska mi donieska komp aby som jej preinstaloval win, v kompe su 2 disky v raid zapojeni, nova instalacia prebieha rovnako ako keby tam bol jeden disk ? po preinstalovani potom treba nejak nastavit disky aby boli v raid ?
chcem sa najpr poradit nez budem konat, s takymto pripadom som doposial nemam skusenost
áno, pri inštalácii uvidíš iba jeden disknova instalacia prebieha rovnako ako keby tam bol jeden disk
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
-
- Nový používateľ
a ak su v kompe 2 disky medzi ktorymi je vekovy rozidel cca 5 rokov a chcel by som nainstalovat win na rychlejsi z dvojice diskov, ako mam teda nainstalovat win na rychlejsi, ked si vravel ze disky budem vidiet spolu ako jeden velky ? ak by som mal pri instalacii pripojeny iba jeden disk a po nainstalovani pripojil druhy, malo by to ist nie ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ak chces riesit raid, zabudni na taketo vymysly ze odpajanie diskov ako sa ti zapaci.
Raid pole musis vytvorit naraz normalnym postupom, v instalatore to uvidis ako jeden disk a instalujes. Je tvoj problem, ze mas jeden disk o 5 rokov starsi a pomalsi, bude ta brzdit. Na radi mas mat rovnake disky, aby nikde nevznikalo uzke hrdlo.
Alebo sa na cely raid vybodni, usetris si kopu problemov. Nevymyslaj blbosti, normalne si preinstaluj system a pouzivaj svoj pc.
Raid pole musis vytvorit naraz normalnym postupom, v instalatore to uvidis ako jeden disk a instalujes. Je tvoj problem, ze mas jeden disk o 5 rokov starsi a pomalsi, bude ta brzdit. Na radi mas mat rovnake disky, aby nikde nevznikalo uzke hrdlo.
Alebo sa na cely raid vybodni, usetris si kopu problemov. Nevymyslaj blbosti, normalne si preinstaluj system a pouzivaj svoj pc.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Nový používateľ
toto ale nieje moj komp, ako som pisal vyssie, kamoska mi ho priniesla aby som jej preinstaloval win
ale na okraj, ak by som chcel do svojho kompu dokupit SSD disk ako systemovy disk, co mam v plane, ako sa to potom riesi ? aby ssd nebolo brzdene ako si popisoval vyssie
ale na okraj, ak by som chcel do svojho kompu dokupit SSD disk ako systemovy disk, co mam v plane, ako sa to potom riesi ? aby ssd nebolo brzdene ako si popisoval vyssie
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
normalne na SSD nainstalujes win7 ako na klasicky disk,predtym v BIOS povol AHCI ak je moznost tot vsjo. bavime sa o cistej instalacii.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
-
- Nový používateľ
ak takto nainstalujem win na SSD, mozem potom pripojit druhy klasicky disk s tym ze SSD nebude brzdeny ?
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
a cim by mal byt ten SSD brzdeny...nerozumiem Brzdeny by bol ak by bol zle zapojeny alebo poskodeny alebo by bol nejaky poskodeny radic disku.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64