zdravim,
mam taky problem, po nainstalovani win 7 na ssd disk je vsetko v poriadku. Nasledne ak nainstalujem driver grafiky [je to onboard grafika] tak uz win nenabehne iba win logo, potom zvucka a cierna obrazovka. Ak zadam heslo naslepo, tak to nabehne na nejaky win obrazok ako pozadie, ale dalej sa uz vobec nic nedeje.
SSD je nove Intel 520 240gb.
Skusal som uz viacero drivero ci uz zo stranky vyrobcu, alebo na AMD.com, ale nepomohlo to.
Potom dam system restore, a bez instalovania toho driveru vsekto ide ok.
Skusal som viac krat reinstall, ale nepomohlo.
SSD je v AHCI mode, je to citelne rychlejsie.
HW :
CPU : AMD A8-5500, 3,2 GHz
MB : Gigabyte F2A85XM-HD3
RAM :Kingston HyperX Blu, 1600Mhz, 4GB, DDR3 ram
HDD1 : Intel 520 SSD 240GB
HDD2 : Seagate Barracuda 7200.12, 1TB
Zdroj : Fortron HEXA 400, 400W
Black Screen vo WIN7
Re: Black Screen vo WIN7
Ked nainstalujes driver a dostanes sa do bodu ciernej obrazovky, nabootuj do nudzoveho rezimu. Daj aktualizovat driver grafiky tymto sposobom: cez spravcu zariadeni, aktualizovat ovladac, prehladat tento pocitac (teda nie automaticka volba), zvolit zo zoznamu (teda nie vyhladat). Mal by si tam uz mat ovladac z predchadzajucej instalacie. Ked sa zaktualizuje, restartuj do normalneho stavu, malo by to byt ok.
Nemas nahodou pripojene do pocitaca naraz 2 monitory? Mne sa stalo to iste minule, ako to popisujes, ked som preinstaloval OS, pricom hlavny vystup som mal do TV (ktora bola vypnuta vtedy) a sekundarny vystup isiel do monitora, ktory sa spraval presne rovnako, ze som videl logo a potom uz len ciernu obrazovku, pricom zvucka isla. Som sa pritom pozabudol a chvilu mi trvalo, kym som si to uvedomil
Spoiler: ukázať
Dakujem obom za dobre rady.
Potvrdilo sa ze vadilo to ze bolo zapojene aj HDMI na TV aj ked bola vypnuta.
Funguje to uz bez problemov, kym nenapojim znova HDMI, potom zasa to iste.
Necham to teraz tak, zajtra budem nahadzovat novu grafiku, a tam by to mohlo ist bez problemov.
Potvrdilo sa ze vadilo to ze bolo zapojene aj HDMI na TV aj ked bola vypnuta.
Funguje to uz bez problemov, kym nenapojim znova HDMI, potom zasa to iste.
Necham to teraz tak, zajtra budem nahadzovat novu grafiku, a tam by to mohlo ist bez problemov.
zmen si v nastaveniach, aby si mal monitor ako primarny vystup a TV ako sekundar, resp. quickswitch medzi TV a monitorom urobis cez Windows_key + P
Spoiler: ukázať
pisem po nejakej dobe, v podstate vsetko funguje, ale nie celkom spravne.
Neviem preco ale cez graficku mi stale cez vystup identifikuje monitor ako 2-ku zariadenie, a TV ako 1-ku. Skusal som to zmenit, a ako pisem dajme tomu ze to funguje, ale vobec sa mi to nepaci, a chcel bysom to riadne nastavit, len neviem ako.
Nejake rady ?
dakujem
Neviem preco ale cez graficku mi stale cez vystup identifikuje monitor ako 2-ku zariadenie, a TV ako 1-ku. Skusal som to zmenit, a ako pisem dajme tomu ze to funguje, ale vobec sa mi to nepaci, a chcel bysom to riadne nastavit, len neviem ako.
Nejake rady ?
dakujem