Praskajuca zvukova karta
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Praskajuca zvukova karta
Dobry den, mam dosku Gigabyte Z77n-wifi a po asi pol roku sa mi zacala kazit zvukova karta, zo slabeho praskania sa stalo nieco neznesitelne silne a otravne, skusal som rozne sluchadla aj repraky a stale to pretrvavalo, problem vyriesilo az kupenie externej zvukovky. Chcem sa spytat ci je takyto problem dostatocny nato aby mi dosku vyreklamovali a tym ze ich uz nepredavaju vratili peniaze ? Kupena bola v Alze. Predtym sa mi tato ista pokazila pri taktovani na 4,4ghz a rozmyslal som ze ked to nevydrzala prva a tato to na 4,4 drzi ze by som vyskusal ci vydrzi viac aby som ju poskodil fatalne ako sa poskodila ta prva, na nej po nataktovani zlyhal slot na ramku a objavil sa bootloap. Staci takato zavada dosky ked je poskodena zvukovka nato aby mi ju vyreklamovali ? Dakujem za odpovede a prajem prijemny zvysok dna
Spoiler: ukázať
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Re: Praskajuca zvukova karta
na reklamaciu to je. je to zavada. no ci ti vratia peniaze neviem. podla zakona na vratenie mas narok az u tretej reklamacie akejkolvek u rovnakého produktu. u MB zavad sa jedna skor ze ti daju kus za kus no ked ju nemaju mozu ti ponuknut jej obdobu a aj vratenie penazi vsetko je na tom ako sa ktomu postavia.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700