WIFI adapter problem
WIFI adapter problem
Dobry den, nedavno som si kupil ntb lenovo b590. Vsetko slape tak ako ma, az na dve veci, ktore su pre dost dolezite. To ze mi nefunguje driver na cameru ozeliem, ale trapi ma ze mi ntb neberie ziadny oficialny driver na WIFI. Mam win 7 profesional. Navody, ktore su tu na foru som skusal, napr. aktualizovat win, skontorlovat verziu NETframeworku, a ine. Som uz s toho kusok zufali a bol by som velmi rad keby mi niekto s tym dokazal pomoct, pretoze to potrebujem do zajtra spravit (odchadzam prec). Vopred dakujem za hocijaku pomoc. Este som chcel spomenut nainstaloval som aj intel proset wireless a po nacitani mi vyskakuje automaticky diagnostika (dost logicke a neprejde mi cez hardwarovu zlozku a vyhodi chybovu hlasku).
Re: WIFI adapter problem
ked je v zaruke, reklamuj, resp to wifi neslo od zaciatku ci ako?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Ano, je v zaruke... lenze, on bol bez Winu, a ja ako student som si stiahol z Dreamsparku win...a hned od zaciatku to wifi neslo.
Posledne co ma napadlo, je skusit vstko odzaciatku. takze som obnovil system na zaciatok..(prvy den ked bol holi bez driverov) ... flashol bios, nainstaloval zakladne aktualizacie (framework, fixi...) restart, nainstaloval ovladac, restart, a zrazu to slo..... och ako ja ten win neznasam, uz si ho nedam nikdy.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ked sa naucis triky, uz nikdy nebudes chciet iny system to iste ti povedia aj OSX aj linuxaci skusaj co ti najviac vyhovuje a sive vlasy nechaj na neskor
Spoiler: ukázať