chlapci neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma.. cena nehraje rolu
viete mi povedat niake pre a proti?
G3 VS MI4
Re: G3 VS MI4
Pri MI4 -
Ma skvele MIUI, co moze byt vyhoda aj nevyhoda. Nahradenie CMkom ainymi romkami je tazsie ako u inych smartfonov..
G3 - sem tam posekáva aj napriek vykonnemu HW...
Osobne by som siel do Mi4, MIUI je pre mna osobne skvela poňatý droid.
Ma skvele MIUI, co moze byt vyhoda aj nevyhoda. Nahradenie CMkom ainymi romkami je tazsie ako u inych smartfonov..
G3 - sem tam posekáva aj napriek vykonnemu HW...
Osobne by som siel do Mi4, MIUI je pre mna osobne skvela poňatý droid.
hej hej, osobne vyzorovo jednoznacne mi4 a ich nadstavba sa mi tiez lubi, nedavno som kupil matke mi2s a ten fon mi vytrel zrak 
a odvtedy cakam na ciernu mi4 ktora tu bude coskoro a kamos ze ide do g3 tak ma trosku inspiroval..ako jedine co sa mi lubi na g3 je ten display a rozmerovo je len o trosku vecsi od mi4

a odvtedy cakam na ciernu mi4 ktora tu bude coskoro a kamos ze ide do g3 tak ma trosku inspiroval..ako jedine co sa mi lubi na g3 je ten display a rozmerovo je len o trosku vecsi od mi4
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
kvoli LTE by som bral G3, alebo pockat na MI4 s LTE
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + PS5
- Streko_Doľan
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2014, 16:24
Za mna MI4 alebo by som si na G3 nahodil nejaku custom romku.
mate s g3 skusenosti niekto? co to laguje casom? absencia 4g mi nevadi vobec u mi4 ale zas 5,5 2k display ma laka a je len fakt o trosku vecsi ako mi4
- Streko_Doľan
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2014, 16:24
Podla mna rozdiel medzi 2K a FullHD je 0 ,volnym okom rozdiel nespozorujes akurat sa ti o nieco zmensi vydrz baterie.