Problém s tlačiarnou (WIN 7)
Problém s tlačiarnou (WIN 7)
Zdravím, kúpil som si tlačiareň samsung m2070f a problém je ten, že keď ju pripojím, tak mi napíše, že sa nenašiel žiaden ovládač a aj keď ho nainštalujem ručne, tak aj tak nejde, PC s ňou nijako nekomunikuje. Ale ked som ju pripojil na starý pc, kde je XPčko, hned mi hodilo okno s inštaláciou ovládača a tam ide bez problémov.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Problém s tlačiarnou (WIN 7)
mne pomohlo ist do nudzoveho rezimu, tam dat aktualizovat ovladac a najst ho (rozbaleny z instalatora), nainstaloval sa a potom to uz slapalo. robil som tak este moju prehistoricku HP 5150 ale aj Asus Xonar Essence, napriek tomu ze ma ovladace aj na Win8.1
// ale ako pozeram, pre tvoju tlaciaren je na webe priamo zip ovladaca na tlac, exe na scanovanie, cize najprv by som ten zip rozbalil a skusil z tej zlozky aby si system vybral ovladac..
// ale ako pozeram, pre tvoju tlaciaren je na webe priamo zip ovladaca na tlac, exe na scanovanie, cize najprv by som ten zip rozbalil a skusil z tej zlozky aby si system vybral ovladac..
Spoiler: ukázať
Som nejaký zmätený . Možeš mi prosim ta nejak v bodoch napísat čo mám urobit v tom núdzovom ?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
1. stiahni z webu samsungu Print Driver,(Add Printer) VERSION : V3.12.29.09.15
2. rozbal
3. reboot do nudzaku
4. device manager, aktualizovat ovladac, zvolit prehladavat v PC (alebo ako to je po SK), vyhladat zlozku, zaskrtnut aj subfoldre
5. next next next
2. rozbal
3. reboot do nudzaku
4. device manager, aktualizovat ovladac, zvolit prehladavat v PC (alebo ako to je po SK), vyhladat zlozku, zaskrtnut aj subfoldre
5. next next next
Našiel som zložku, dám next a napíše: systému win sa nepodarilo naištalovat ovládač, systém win nenašiel softwér pre toto zariadenie.
// Je možné, že by bolo treba aktualizovat win o nejakú tú aktualizáciu?
// Je možné, že by bolo treba aktualizovat win o nejakú tú aktualizáciu?
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
myslim si ze aktualizaciou to nebude, skus uplne odinstalovat vsetok soft k tlaciarni aj ovladace, stiahnut vsetko co sa da zo support stranky a skusat, mozno ine USB skusit (mne napr. jeden TV tuner v USB 3.0 vzdy resetol PC ked som zapol Hnoj )