Namet na film zo slovenskej historie
Namet na film zo slovenskej historie
Ake obdobie zo slovenskej historie by ste radi videli na filmovom platne ?
Nataca sa Janosik, uz dlho, a zhltol nemale peniaze, a dokoncuje sa Batorycka, takze tieto namety sa uz nepocitaju.
Nataca sa Janosik, uz dlho, a zhltol nemale peniaze, a dokoncuje sa Batorycka, takze tieto namety sa uz nepocitaju.
Ukaz mi par umeleckych slovenskych filmov ktore davali v kinach za posledne 2 roky.Toman napísal:ja by som chcel nejaku sucasnu komediu. Na slovensku chcu reziserovia tocit vyhradne LEN "umelecke" filmi - su drahe, nikoho nezaujmaju a su NESKUTOCNE NUDNE.
T. 8)
Mna historicke filmy ako tak nezaujimaju, vzdy zalezi co z danej situacie a obdobia vybiju. O druhes svetovej vojne bolo svojho casu habadej filmov, naopak situaciu bezneho zivota do roku 1989 mapovali len ceske filmy. Mna by zaujalo nieco naozaj streetove v uliciach sidlisk 70.rokov.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- jednim bola zahrada (zaciatok tisicrocia) - do kin sa poriadne nedostala - bola tak nudna ze ju nik nechcel ani hratiwhy napísal: Ukaz mi par umeleckych slovenskych filmov ktore davali v kinach za posledne 2 roky.
- dalsom slovensky film na ktori si spominam sa volal "O dve slabiky dozadu" - (asi rok do zadu) bol totalne umelecky a objavil sa len na nejakych festivaloch, v normalnom kina sa asi ani nehral (az tak bol umelecky nudny bol...)
- na ziadny ini slovensky film s poslednich rokou si nespominam....
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Riddick1990
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Aug, 2006, 02:00
toto som zazil je to fakt na film...vazna vec :idea:iwhy napísal: Mna by zaujalo nieco naozaj streetove v uliciach sidlisk 70.rokov.
ale z historie bolo dost filmov o Slovensku natocenich prave v 70rokoch,napr.spominany Benovsky,alebo tie filmy o Sturovi a nejakych inych buditeloch(ci zbojnikoch?),vela sa tocilo o 2sv.vojne,malo vsak o 1(z Bratislavy pochadzal letec-hrdina 1sv)... neviem ci je nieco o Stefanikovi a Dubcekovi?(aka zhoda nahod u tychto 2och..)
ale celkovo mame slabe dejiny,takze ani vlastne nie je o com
vlastne slovenske dejiny su len nejake 2-3 storocia...a Velka Morava to ani nie je slovenske...