Mobil pre mamu
Mobil pre mamu
Zdravim, vyberam/e novy smartfon pre mamu. Musi byt z o2 v cene do 450€. Velkost displeja aspon 5" a urcenie: majle/internet/sms/volania - cely den a nemal by vyzerat ako z kosa.
Celkom zaujal tento: http://www.o2.sk/pre-vas/telefony/lenov ... -pro-titan dual sim (nemusi mat 2 telefony ale iba jeden), ok hw, velky display, ALE netusim ako je na tom Lenovo s telefonmi.
Odsuhlaste alebo poradte nieco ine, dik.
Celkom zaujal tento: http://www.o2.sk/pre-vas/telefony/lenov ... -pro-titan dual sim (nemusi mat 2 telefony ale iba jeden), ok hw, velky display, ALE netusim ako je na tom Lenovo s telefonmi.
Odsuhlaste alebo poradte nieco ine, dik.
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Mobil pre mamu
ak je stotoznena s androshitom tak smelo do toho, Vibe Z2 je schopny telefon ale neskutocna lopata
Spoiler: ukázať
No s androidom neni stotoznena. Teraz ma 2 nokie E5 ktore maju uz veeeela rokov a proste treba uz nieco nove. WP, android ani nic podobne nikdy nemala co moze byt trochu problem kym si na to zvykne nejak
Hlavne na tych nokiach citat maily s jej dioptriami neni nijak prijemne. Chce vacsi mobil nosi to v kabelke a v aute takze 6" by mala zvladnut.

.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Moja mama si pre podobny problem so zrakom zadovazila s O2 Lumiu 930
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
a nebude lepsie napr lumia 1320? http://www.o2.sk/pre-vas/telefony/nokia ... 320-cierny
a ma nutne mat 2sim? ja v tom nevidim vyznam, ked o2 ma dobre ceny aj balicky
podla mna to lenovo je nahrada stolneho pc na hranie a nie na volanie a maily, alebo sa bude denne hrat? zbytocne vyhodene peniaze za vykon ktory nikdy nevyuzije
skor potom sa da aj blackberry Z3 sice 5"
a ma nutne mat 2sim? ja v tom nevidim vyznam, ked o2 ma dobre ceny aj balicky
podla mna to lenovo je nahrada stolneho pc na hranie a nie na volanie a maily, alebo sa bude denne hrat? zbytocne vyhodene peniaze za vykon ktory nikdy nevyuzije
skor potom sa da aj blackberry Z3 sice 5"
Naposledy upravil/-a rix_o v Pi 07. Nov, 2014, 00:46, upravené celkom 3 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jop,1320 som chcel napisat aj ja,len som nevedel,ci ju maju v o2
to je super telefon
to je super telefon
Ci nebude lepsia lumia to netusim. Simky musia byt 2 - na jednej platinovy pausal na druhej cislo ktore ma x rokov a je viac "sukromne" tam bude modry. Tak by mala jednu E5 a druhy mobil podla vyberu a s lenovom moze mat obe simky. Mobil by sa bral k platinovemu pausalu a tych 60e je maximalny akceptovatelny doplatok.. viac uz nie.
Mobil by mal vydrzat dlhsiu dobu.
Mobil by mal vydrzat dlhsiu dobu.
.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
neviem predpovedat co bude o rok, ale ked som si pred rokom aj nieco kupoval Lumia 920, vobec by mi nenapadlo, ze ju o rok este nebudem chciet vymenit za novsi model. Otcovi (ktory tiez nieje zrovna ostrovid) som kupil L730 a tiez je vyteseny. Ked som ju nastavoval, tak bola samozrejme paradne rychla, rychlejsia v niektorych veciach ako moja 920, ale nic kvoli comu by som nutne potreboval vymenit telefon. Stale je rychly, odozvy dobre, minimum restartov a zamrznuti.. To sa o predoslych Androshitoch co som mal neda povedat 
neponukol som ti moznost Lumia 730, pretoze ma "len" 4.7 palcovy displej a je to taky normalny mobil, maily, volania a sms zvlada, dokonca aj nieco navyse a co sa otcovi najviac paci co doteraz nemal je Amoled displej a clearblack displej co na slnku robi zazraky, je to jeho prvy telefon na ktoreho displeji vzdy vidi co potrebuje a nepotrebuje si clonit aby docital nieco..

neponukol som ti moznost Lumia 730, pretoze ma "len" 4.7 palcovy displej a je to taky normalny mobil, maily, volania a sms zvlada, dokonca aj nieco navyse a co sa otcovi najviac paci co doteraz nemal je Amoled displej a clearblack displej co na slnku robi zazraky, je to jeho prvy telefon na ktoreho displeji vzdy vidi co potrebuje a nepotrebuje si clonit aby docital nieco..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vidis,na 730 som uplne zabudol.keby som ja dnes pre seba bral fon,tak urcite ten..no a ma aj dve sim..jasna volba 

Ten Lenovo Z2 nemusí byť zlý, nemám skúsenosť, ale to rozlíšenie by som nebral na ľahkú váhu.
Ja mám 5palcový fullhd a webové stránky treba koľkokrát zoomovať, bo sa ináč nedajú čítať. To len tak na upozornenie.
Najlepšie tak HD ready rozlíšenie.
Na to použitie čo si napísal, by som OS vôbec neriešil - browser, email klient aj SMSky máš vstavané a zopár alternatív nájdeš na každom OS. Ibaže by si potreboval tonu iného softu, o ktorom sa tu nechceš vyjadrovať...
Ja mám 5palcový fullhd a webové stránky treba koľkokrát zoomovať, bo sa ináč nedajú čítať. To len tak na upozornenie.
Najlepšie tak HD ready rozlíšenie.
Na to použitie čo si napísal, by som OS vôbec neriešil - browser, email klient aj SMSky máš vstavané a zopár alternatív nájdeš na každom OS. Ibaže by si potreboval tonu iného softu, o ktorom sa tu nechceš vyjadrovať...

i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
- rix_o
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
podla mna je FHD zbytocny na taky maly LCD, ved to je na 24" monitore, HD kludne staci
To lenovo ma na 6 palcov 1440 x 2560 co je dost aj na 27ku monitor
A este tu je recka: http://www.zive.sk/clanok/99898/test-le ... pava-dvere
Stazuju sa na zamrzanie phonu.
A este tu je recka: http://www.zive.sk/clanok/99898/test-le ... pava-dvere
Stazuju sa na zamrzanie phonu.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW