Photoshop script

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Používateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Photoshop script

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

Ahojte,
potreboval by som pomoc, pohladať script na photoshop popr ak by bol niekto šikovný či by ho nevedel spraviť lebo v tomto som n00b...

ide o to, mám jedno (teda mám ich kopu preto hladám ten skript ale ukážem to na jednom) PSDčko, kde mám obrázok + 2 textové vrstvy... potrebujem aby skript zapol prvú textovú vrstvu, uložil to ako PSD + JPEG a dal tam suffix XYZ, zapol druhú textovú vrstvu a spracvil to isté ale iný suffix... tým pádom z jedného PSDčka dostanem 4 výstupy... 2x PSD a 2x JPG...

aktuálne mám skript že keď uložím PSD tak mi hneď uloží aj JPG z rovnakým názvom čo je super, ale musím potom prepnúť vrstvy, uložiť ako dalšie PSD a tam prepísať názov...

Aby ste chápali, mám obrázok jedného produktu, ale potrebujem naň dať textový vodoznak (textová vrstva 1) s názvom stránky, uložiť ako PSD a JPG, zmeniť textový vodoznak (vypnem textovú vrstvu 1 zapnem textovú vrstvu 2) uložím ako PSD a JPG a hotovo

Obrázok

toto sú vrstvy

Obrázok

a potrebujem takýto výsledok

ešte dodám že vrstvy ktoré sa prepínajú majú vo všetkých PSDčkach rovnaký názov, aj suffixy sú rovnaké... len sa mení názov produktu dajme tomu Notebook Acer - Predamnotebook.sk a Notebook Acer - Nepredamnotebook.sk (to je priklad produktu a 2 suffixov)

Návrat na "Programovanie"