Caute, chcel by som zaobstarat neake sluchalda - circumauralne. Na domace pouzitie (PC/NB) teda filmy/serialy - tak aby sa do nich dalo vzit a pocuvanie hudby akehokolvek zanru od Zimmera az po metal...gaming nehrozi. Idealne bude aby v nich bolo dobre citit "priestor", mozu byt troska basovejsie a aby tlmili okolite zvuky. Mikrofon k nim moze/nemusi byt. Neake to pohodlie na viachodinove pocuvanie by tiez bodlo no neviem co sa da ocakavat od sluchadiel do tych 50€. Dakujem za Vase rady
Mohol by sa este niekto iny vyjadrit? kto sa dobre rozumie do tejto problematiky? Nenajdu sa ziadne zvukovo lepsie sluchadla od inych vyrobcov (superlux, audio-technica, AKG a pod)
Merrevick napísal:Mohol by sa este niekto iny vyjadrit? kto sa dobre rozumie do tejto problematiky? Nenajdu sa ziadne zvukovo lepsie sluchadla od inych vyrobcov (superlux, audio-technica, AKG a pod)
Je to to najlepsie co mozes za tie peniaze kupit. Ziadne ine sluchadla v tejto cenovej hladine nie su lepsie.
Norbi082 napísal:pozri si ten rebricek a budes v obraze
ja mam akg k240 a nechytaju sa na cloudy
Ten rebricek by som nebral ako nieco svate. Je to cisto subjektivne a kazdemu sa paci aj tak nieco ine. Tym samozrejme neuberam nic na kvalite cloudov ale tvrdit ze nic pod 200e nehra lepsie je urcite prehnane.