upgrade z 8 na 16
upgrade z 8 na 16
zdravim..mam Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP
a kamos mi ponuka vyhodne corsair 8gb kit konretne cmx8gx3m2a1333c9 1333MHz 9-9-9-24 1.50v ver8.11
a neviem ci to zobrat a ked hej tak jak to naparovat spravne ci sa to nebude bit
poradite?
a kamos mi ponuka vyhodne corsair 8gb kit konretne cmx8gx3m2a1333c9 1333MHz 9-9-9-24 1.50v ver8.11
a neviem ci to zobrat a ked hej tak jak to naparovat spravne ci sa to nebude bit
poradite?
Naposledy upravil/-a lubyx v Št 20. Nov, 2014, 23:04, upravené celkom 1 krát.
Re: upgrade z 8 na 16
Tie druhé si zle skopíroval
opravene
Isť by to malo bezproblémovo, ale rátaj s tým že tie Crucialky pôjdu výkonom na úrovni tých Corsair, nakoľko sú pomalšie.
to hej..ale tak predpokladam ze ten rozdiel nepoznam vobec..nie? pripadne mozem tie corsair pretocit na uroven crucial?
rozdiel nepostrehneš si myslím.
Čo sa týka pretaktovania neviem ti s určitosťou povedať, tak radšej nebudem tliachať do vetra , to nech sa vyjadria ľudia čo taktujú pamäte (osobne si myslím že prínos je veľmi malý vzhľadom na možné problémy so stabilitou). A neviem či náhodou nemusia byť všetky moduly rovnaké pri taktovaní
Čo sa týka pretaktovania neviem ti s určitosťou povedať, tak radšej nebudem tliachať do vetra , to nech sa vyjadria ľudia čo taktujú pamäte (osobne si myslím že prínos je veľmi malý vzhľadom na možné problémy so stabilitou). A neviem či náhodou nemusia byť všetky moduly rovnaké pri taktovaní
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
neber to,mas dobre ramky,tak si to nekaz a navyse ak hras hry iba ,rozdiel nespoznas,mal som 16gb ,presiel som naspat na 8gb,rozdiel ziadny ani v loadingu v nicom,skor si kup ssd ak nemas
Spoiler: ukázať
chapem, ale dnes som hral far cry 4 a parkrat ma to hodilo do windowsu ze mam malo ram a ked som siel do task managera tak bola full, preto som to zacal riesit
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
tak to mas niekde inde chybu,pretoze ja som to presiel,bez jedine zamrznutia alebo vyhodenia do windowsu
tak si asi nemal vsetko vratane FOV na max..
lubyx..... o hre čo zožere viac ako 8gb ram neviem... minule tu niekto testoval aky ma vplyv a dopad na vykon 16gb ram a 4gb ram.... a rozdiel minimalny..resp... žiadny keď to máš len na hry tak nerieš... pokial to nemaš ako workstation na pracu s aplikaciami čo to fakt využiju to nerieš....
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Hlavne netreba mat off swap
Tiez myslim ze problem je inde ako pri 8gb ram
Dat si to tam mozes ale fps hore nepojde urcite a ten problem pravdepodobne ostane
Nieco podobne tusim robu aj bf4 pri vypnutom swape pri 32gb ram:-)
Tiez myslim ze problem je inde ako pri 8gb ram
Dat si to tam mozes ale fps hore nepojde urcite a ten problem pravdepodobne ostane
Nieco podobne tusim robu aj bf4 pri vypnutom swape pri 32gb ram:-)
ja mam swap vypnuty a nikdy sa mi to nestalo.. teda zatial
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
čakaj...
vypínať swap aj tak ničomu nepomáha akurát nakoniec vždy vyskočí v úplne najmenej vhodnom okamžiku nejaká zabitá hláška o nedostaku ram
vypínať swap aj tak ničomu nepomáha akurát nakoniec vždy vyskočí v úplne najmenej vhodnom okamžiku nejaká zabitá hláška o nedostaku ram