mam napalovacku?
Re: mam napalovacku?
a najnovsi bios som som veru nedaval myslis ze to pomoze?
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
sanca tam je
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
No ved skus + aj ten BIOS si aktualizuj. Takto vylúčis chybu soft, môžeš to reklamovať s pokojom na duši (ak je teda v záruke). Skus aj iný napalovaci soft napr. burnaware free.
Co sa tyka toho firmweru, predpokladám že si skúšal tie prve inštalačky co vyhodil ujo Google.
Co sa tyka toho firmweru, predpokladám že si skúšal tie prve inštalačky co vyhodil ujo Google.
skusal som tie z tsst stranky a nic. a ano notebook je v zaruke ved som ho pred dvoma mesiacmi kupoval ako novy inak. ma napadlo keby som ho dal aj reklamovat tak je mozne ze by mi ho vratili az po 30-tich dnoch a to sa mi nechce cakat tak dlho ked aj tak napalovacku malo kedy pouzivam a mam aj stolny PC kde napalovacka funguje ale predsa ked nieco nejde a ma ist a je to nove nemam pokoj na dusi tak ma napadlo ze by som este nejakych 20 € obetoval za novu napalovcku do notebokku a tak sa pytam je zlozita vymena zvladnem to aj sam? napriklad foter tiez kupoval notebok bez OS nahodil sa win ovladace a napalovacka funguje aj bez aktualizacie biosu tak ako? ist kupit novu mechaniku? dakujem
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
vyskrutkujes jednu malu skrutku a vytiahnes mechaniku zo SATA tot vsjo. skrutka bude pod deklom s opacnej strany NB
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
kúp externú, na hyntú kašli
http://www.alza.sk/samsung-se-208gb-cer ... 215908.htm
To že nefunguje tak ako má, je chyba. Ja byť tebou reklamujem pokiaľ je ešte možnosť. Tých 30dní je zakonom stanoveny max.čas dokedy to musia reklamáciu vybaviť. Ja mám skúsenosti také, že notebook mi prišiel po 10tich dňoch a to menili displej.
http://www.alza.sk/samsung-se-208gb-cer ... 215908.htm
To že nefunguje tak ako má, je chyba. Ja byť tebou reklamujem pokiaľ je ešte možnosť. Tých 30dní je zakonom stanoveny max.čas dokedy to musia reklamáciu vybaviť. Ja mám skúsenosti také, že notebook mi prišiel po 10tich dňoch a to menili displej.
- bassgenerator
- Používateľ
tiez si myslim, su to tvoje peniaze a urcite by som na nich tlacil s "riadnou prevadzkou zariadenia" a nieto si este za volaco priplacal-ludia rozmyslajme a nenechavajte sa okradat tym co oni maju na vyplatnych paskach a v zmluvach!
tak keby vymenili napalovacku hned tak ok ale cakat mozno aj 30 dni kym vybavia reklamaciu a b yt v kamione bez noteboku to mi nevonia
- bassgenerator
- Používateľ
30 dni je strop ako sa pisalo vyssie, urcite to tam nebudu drzat tolko ked sa jedna o zaprdenu vymenu a nie nejaku diagnostiku (caste BSOD, vypadavajuci obraz, blikajuci display atd) co by som chapal.