Kingston SSD?
Kingston SSD?
Zdravim, chcel by som sa spitat, ze co hovorite na Kingston SSDcka? Zda sa mi ze maju o cosi lepsiu cenu, no niekde som pocul, ze sa vraj kazia...
Co na to hovorite? Lebo tie intel ssd co maju na alze v bulku, nedodavaju ani so srobami ani s nicim
Co na to hovorite? Lebo tie intel ssd co maju na alze v bulku, nedodavaju ani so srobami ani s nicim
Re: Kingston SSD?
Máš problém nájsť 4 skrutky M4 alebo iba tak položiť disk na spodok skrinky.
Radšej zober Intel.
Radšej zober Intel.
Naposledy upravil/-a 4040 v Pi 28. Nov, 2014, 23:41, upravené celkom 1 krát.
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
prilep obojstrannou paskou
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
skrutky máš k skrinke
a ja som za klasiku crucial M500/MX100
a ja som za klasiku crucial M500/MX100
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ak nemáš skrutky, dajú ti ich v hociktorej predajni s počítačmi v tvojom bydlisku, ak ich pekne poprosíš. Maximálne si za ne vypýtajú 1 euro. To snáď prežiješ.
Ano ale sak ked je bulk - tak je predsa ten ssd (iny produkt-aj ktory som bral predtym) zabaleny len v pukacej folii...
Cize je bez obalu.
Ved uz vidim jak si to tam v tej alze chytaju - nemozu to nejak "shortnut(skratovat)"?
Cize je bez obalu.
Ved uz vidim jak si to tam v tej alze chytaju - nemozu to nejak "shortnut(skratovat)"?
Naposledy upravil/-a coregamer v So 29. Nov, 2014, 09:53, upravené celkom 3 krát.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
baliť by sa to malo ako HDD...tie tiež nie sú v krabičkách
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
A co je na tych Kingston SSD vobec zle? (len tak mimochodom - nenajimaju si tu konkurencene znacky(intel,samsung...) ludi v diskusii aby kupovali od nich racej ? )
Ved aj na ramy sa casto hovori, ze su od nich zle(fury)... Tak da sa teda od nich (kingstonu) vobec nieco kupovat? (okrem usb klucov... ci aj tie su zle??)
Ved aj na ramy sa casto hovori, ze su od nich zle(fury)... Tak da sa teda od nich (kingstonu) vobec nieco kupovat? (okrem usb klucov... ci aj tie su zle??)
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Tie disky sú úplne normálne, akurát sú pomalšie než crucialy a pod ... reálna rýchlosť sa zvyčajne nechytá tej uvádzanej.
Aha už chápem...
Lebo mi bolo divné, že ten intel stojí 70(bez vsetkeho)/80€(s krabicou, sata kablom a srobmi), keď kingstonov 50€ so vsetkym
Lebo mi bolo divné, že ten intel stojí 70(bez vsetkeho)/80€(s krabicou, sata kablom a srobmi), keď kingstonov 50€ so vsetkym
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vsak si najdi nejake benchmarky SSDcok. Je toho na nete plna rit. Skrutky, balenie a "vybava" nie je naozaj to, co by si mal pri kupe zohladnit.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
kingston mal akurat teraz obrovsku aferu s asynchro pamatami ktore POTICHU zacal pouzivat v modeloch - cize to co boli pekne review na internete, zrazu zacali ROVNAKE modely, tusim to bol V100, chodit pomaly. A po drobnom skumani sa doslo na to ze preco... cisty oyeb na zakaznikov, inak sa to nazvat neda.
Skrutky nekomentujem.
Skratovat ? Dokazal si ty osobne nieco v zivote skratovat ked je to odpojene od elektriny ? Dokazal si niekedy uhasit ohen ked nic nehorelo ?
Skrutky nekomentujem.
Skratovat ? Dokazal si ty osobne nieco v zivote skratovat ked je to odpojene od elektriny ? Dokazal si niekedy uhasit ohen ked nic nehorelo ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
takze toto je spatny? http://www.alza.sk/kingston-ssdnow-v300 ... 368944.htm ta nasadka na ten stary hdd je tam pekna
- jammal
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 11:03
keby trochu pogooglis, tak zistis, ze kingston zacal davat do tych diskov pomalsie cipy.
ak ti ide o cenu tak pri ssd aspon pre mna plati, ze nestoji tak malo ten disk aby som kupoval najpomalsi. Priplat si za corsaira alebo intel. Kingston by som nebral, uz len z pohladu na to ako oyebavaju zakaznikov.
A vyberat disk podla "peknej nasadky" je tiez hlupost
ak ti ide o cenu tak pri ssd aspon pre mna plati, ze nestoji tak malo ten disk aby som kupoval najpomalsi. Priplat si za corsaira alebo intel. Kingston by som nebral, uz len z pohladu na to ako oyebavaju zakaznikov.
A vyberat disk podla "peknej nasadky" je tiez hlupost
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ