Vyťaženie procesoru je o 50% vyššie.
Re: Vyťaženie procesoru je o 50% vyššie.
Rado sa stalo už som riešil rovnaký problém a tiež toto pomohlo.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
zase trepešmp3turbo napísal:>> pokiaľ nemáš 1000 softov na tom je ten reinštal naj rýchlejšia vec než 20dní pátrať po 4ach a nič nevypátrať
co to je za blbost toto, za desat sekund najdem co mi robi problem a patricne s tym zatocim.
Samozrejme ze to bol nejaky cirkus, ved ine to ani viacmenej nemoze byt. Proste zastrelim SMSvchost.exe lebo ten ma nasiera, zistim odkial bol spusteny (dir smsvchost.exe /s v hlavnom adresari na C:\ v privilegovanom rezime a nalozim s nim ako treba).
Naco by si preinstalovaval ? Aj ked sa ti pokazi svetlo na aute, aj vtedy utekas kupit novy voz ? Pripadne ked neodteka vana, tak postavis novy dom ?
ano ked ho najdeš hned...
koľko krát sa to aj tu riešilo niekoľko dní a user už to mohol maž 100x pre inštalované o obnovení zo zálohy ani nevravím alebo z restore pointu
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ono zastreliť ten proces by asi nebol najlepší nápad, ako ja nie som windows expert, ale z toho, čo zatiaľ viem tak ten proces zodpovedá za viacero služieb, medzi inými aj za služby, ktoré používa win. Keď tak, tak už nájsť konkrétnu službu, ktorú ten vírus spúšťa a vymazať tú službu pomocou príkazového riadku. Ale to je všetko len moja teória , v praxi som to nerobil. Najjednoduchšie v takom prípade je vždy použiť malwarebytes, ten väčšinou pomôže, ak nie, potom sa v tom hrabať ďalej.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak samozrejme to každý urobí prvé a neni to nič zlé
ale babrať sa z tým niekoľko dní nemá zmysel ako sa často stáva , stačí prelistovať 4um
ale babrať sa z tým niekoľko dní nemá zmysel ako sa často stáva , stačí prelistovať 4um