sú to také isté GK ako aj ostatné
btw ani tie uber oc grafiky ktoré v defaulte idú skoro 1400MHz nedajú cez tých 1500MHz

človek má akurát potom % menšie OC

ten soft ide na vsetkych GPU (msi afterburner)Robí GB dajaký soft na OC ako od MSI?
asi je to len na paradu, pokial nehrkas s pc tak to nema na nic vplyv...Máte niekto skúsenosti s týmto zariadením? http://www.alza.sk/scythe-hdd-himuro-an ... d90803.htm
ASUS-0db v idle...a to ci v loade je malinko hlucnejsia to si normalny uzivatel nevsimne.OC je rozdiel asi 50mhz oproti inym.error7 napísal:Za mna MSI/GB
GB - dobre chladene VRM , vysoky power limit
MSI - dobre nastaveny PL , 0db v idle ale s tym spojene vyssie teploty VRM , znacka ma najnizsiu reklamovost u grafik
ASUS - nizky PL(skrti OC) , v loade malinko hlucnejsia ako MSI , (nic co som mal od tej znacky mi nevydrzalo)
// este doplnim ze GB ma dlzku 30cm a MSI 26.5cm , takze si treba radsej dopredu pozriet kolko je miesta v skrinke
no heej ale to si nevsimne bezny uzivatel domaloleqboleq napísal:MSI idú aj z hľadiska otáčok najnižšie v loade
Ja riešim iný problém... HDD kôš je vybratý a HDD je "položený" na takej tlmiacej pene v 5.25" koši.(neni upevnený, iba čisto gravitácia pôsobí) Môj problém by nastal keby niekto náhodou presúval case a ten HDD by zrejme bol KO. + potrebujem náklady na firmukovinator napísal:Ides ztisovat disky a beres kartu s 1500rpm v idle?
Himuro v podstate nefunguje. Ak ti robia hluk vybracie tak zober tichepc vibration killer,alebo ich poloz na molitan na dno skrine. Ak robia hluk platne a seek tak ti nepomoze nic. Ani silentmaxx, ani himuro. Jedine odpojit disk a ficat na ssdckach.