V adresari kde si nainstaloval Steam je adresar SteamApps. Odkopiruj ho niekde. Reinstaluj Windows. Nainstaluj Steam. Zapni Steam. Vypni Steam. Nakopiruj SteamApps do adresara Steamu, prepis subory co tam su. Zapni Steam. Tvoje hry su spat.kramer napísal:Zdar by som potreboval preinštalovať Win ale neviem ako na to so Steamom aby som potom nemusel nanovo ťahať všetky hry ale to len dako jednoducho zapísal do registrov nakoľko mam celý Steam aj s hrami na inom disku ako je Win prosím poraďte. Za rady vopred ďakujem.
No to bude asi tym ze mas malo hier. Keby si mal 1.5TB ako ja, tak by si sa nacakalkramer napísal:Aha ale SteamApps má 54,5 GB a Záloha Steam má 35,8 GB a netrvá to až tak dlho zrejme to aj komprimuje lebo inak si neviem vysvetlič kde je tých 19 GB.
Vysvetli to prosim, co sa zmenilo?icefire napísal:Ano, znovu. So zakazom Steam Gift trading a uplne novymi regionalnymi restrikciami medzi krajinami. Fakt, ide to dole vodou so Steamom, predal som akurat vsetky aktiva dnes z inventory, uz to nema zmysel pri takychto restrikciach.