jasne chapem .. ved mas zaruku
ja ratam podla mojej ex zostavy v podpise, ktora cela ako je tam napisana zerie pri full loade 381W (vratane periferii - lcd, repro a opticky modem), v idle 110W
Nový zdroj !
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Nový zdroj !
Spoiler: ukázať
- sobrancan16
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Júl, 2012, 15:37
ja som rozmýšľal aj nad tým zdrojom čo maš v popise lebo je na heureke za 70 eur len ptm som tam našiel taku formulku z RMA
- sobrancan16
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Júl, 2012, 15:37
ja som rozmýšľal aj nad tým zdrojom čo maš v popise lebo je na heureke za 70 eur len ptm som tam našiel taku formulku z RMA
- dark_globe
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2011, 08:33
alle: ved vravim ... predsudky ...
nie je antec ako antec , rovnako ako nie je corsair ako corsair atd ...
antec zdroje ktore vyraba seasonic alebo delta su kvalitne a netreba sa ich bať ,
akurat treba vediet ktore modely to su ...
ako som už napisal tento antec , ktory som mu nalinkoval je kvalitny zdroj , čo sa tyka vnutornosti je to seasonic ...
tu je test 750w kusu tejto modelovej rady : http://www.jonnyguru.com/modules.php?na ... y&reid=382
nie je antec ako antec , rovnako ako nie je corsair ako corsair atd ...
antec zdroje ktore vyraba seasonic alebo delta su kvalitne a netreba sa ich bať ,
akurat treba vediet ktore modely to su ...
ako som už napisal tento antec , ktory som mu nalinkoval je kvalitny zdroj , čo sa tyka vnutornosti je to seasonic ...
tu je test 750w kusu tejto modelovej rady : http://www.jonnyguru.com/modules.php?na ... y&reid=382
personal rig:
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
hmm, 70e je luxusna cena za tu X-660, ja som ho chvilu aj rozmyslal predat, ale ked sa ma zacali pytat ci piska tak som si predaj rozmyslel, kedze moj je uplne tichucky ked je v idle (a pri hrach mi to nevadi, mam sluchatka )