Zdravim, tak som teda skladal PC, a akurat som ho pozapajal...
Vsetko ide ako ma, len mi nedetekuje Razer Megaladon headset a ani tlaciaren.
Na starom PC ide bezproblemov(akurat som tlacil a pred par hodinami isiel aj headset.
Ostatne usb zariadenia - mys, klavesnica, externy hdd idu v poriadku.
Takisto som skusal nabootovat z Externeho USB disku (windows to go), na ktorom mi tiez - islo predtym na starom PC bezproblemov (vsetky usb zariadenia). Hadze to rovnaku chybu ako tu:
//samozrejme ze som poskusal vsetky usb porty a povypinal PC a zmenil v biose aj XHCI support na disabled ( a aj tu druhu support na dissabled / enabled, stale problem pretrvava... Uz som skoro zufaly)
DOSKA JE : MSI Z97 PC MATE
instaloval som aj drivere z toho disku - intel chipset a intel me drivers, nepomohlo
Prosim pomoc: NEDETEKUJE MI NIEKTORE USB ZARIADENIA (Tlaciar
Re: Prosim pomoc: NEDETEKUJE MI NIEKTORE USB ZARIADENIA (Tla
Tu som tiez zacal temu : https://www.pcforum.sk/prosim-pomoc-ned ... 71186.html
su tam dalsie info co mam o probleme...
Prosim poradte
su tam dalsie info co mam o probleme...
Prosim poradte
Ok, takze po 5 hodinovom hladani riesenia ako idiot, som "tweakol" nejake settingy v biose (zajtra poslem fotky nastavenia, PRETO NEZAMYKAJTE TEMU) a hlavne zmenil DIERU (v rovnakom rade ako je Internetova pripojka - trebalo dat tu dalej od nej).
Ale zajtra teda este poslem tie nastavenia biosu, tak nezamykajte ... uff
Ale zajtra teda este poslem tie nastavenia biosu, tak nezamykajte ... uff
Tak dneska pustil som pc a hovorim si ze dam defaultne nastavenia, ze to bude portom...
Nastavenia som mal odfotene ale aj tak teraz je problem rovnaky(aj po nastaveni na tie co fungovali) ale aj tak ten headset vcera chrcal... uz som zufaly...
Nastavenia som mal odfotene ale aj tak teraz je problem rovnaky(aj po nastaveni na tie co fungovali) ale aj tak ten headset vcera chrcal... uz som zufaly...
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Flashni najnovší bios
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
To bola 1 z prvých veci co som urobil