Urcenie komponentu ktory odisiel
Urcenie komponentu ktory odisiel
Zdravim, chcel by som vas poziadat o pomoc pri hladani zavady, vcera sa mi viackrat resetoval PC v intervaloch 30min.-10min.-5min. atd. atd. az kym sa uplne nevypol. Potom som ho skusal este parkrat zapnut, no len sa resetoval. Tesne pred koncom sa spustil, pustil vsetky fany na max a potom odisiel a uz som ho nezapol. Skusal som najprv zdroj v inom PC a ten ide bez problemov, potom grafiku a ta tiez ide bez problemov. CPU a zakladku nemam ako vyskusat. Ale ked skusam pustit PC, s povodnym zdrojom sa ani nespusti, zatial co s inym sa sousti, ale nic z neho nedostanem, ziadny obraz, ani z grafiky ani z dosky (integrovana v CPU). Prosim pomozte mi urcit, v com je chyba, Dakujem
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Urcenie komponentu ktory odisiel
mám tu podobný problém a to, že pc sa zapne, ale je tma... grafika ok, ram ok, zdroj ok, takže doska alebo procesor
ale tie sú najmenej kazový komponent, tak to vidím na dosku v mojom aj tvojom prípade
ale tie sú najmenej kazový komponent, tak to vidím na dosku v mojom aj tvojom prípade
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
podla danych priznakov je to skor doska ako procesor
Ja sa ospravedlnujem, ze pisem az takto neskoro no kazdopadne ano, bola to doska, dakujem Vam obom.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
človek si často ušetrí spústu práce ak prvý vylúči CPU a nechá ho nakoniecxcubus napísal:podla danych priznakov je to skor doska ako procesor
ozaj sa kazia najmenej
Spoiler: ukázať