Per napísal:mie je to az tak narocne ako som myslel..akurat ze amd nejak nestiha na starsich kartach..vid rozdiel gtx 580 vs hd 6970 max nastavenia
To neni na max, ale jen very high.
Ja mam na very high v benchmarku s gtx970 104Fps a kdyz dam vse na max vcetne ultra textur, tak mam 75Fps.
Na kartach s 2GB Vram je to s ultra texturama(na to je potreba stahnout Hd pack) + vse na max nehratelny.
Potvrdzujem s HD packom všetko na max okrem textur, tie len na High aby to bolo hratelne...ale neviem ci je tam badatelný rozdiel, pri tejto hre by mohla byť aj horšia grafika
tiez ma nejak ten hype okolo obisiel
vsade som cital ceirny kon, hra roka, uzasne zabavne suboje...
zo zaciatku je postava neskutocne slabucka, fakt dobry pocit zo subojov prichadza az v neskorsej faze hry, ked uz sa kombinuju schpnosti jedna s druhou a zacne to byt zaujimave
aj nemesis system je na prvej mape(1/2 hry) nezaujimavy a nepotrebny
nesympaticky hrdina, dokola to iste, muda
jedina vec co ma hnalo dohrat to dokonca bola hlavna dejova linka s odhalovanim vzniku prstenov a samotny tolkienov svet
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
mna tato hra prestala bavit velmi rychlo. sprevadza ju podobny neduh ako u ac serie (teda neviem ako je to u poslednych 2 -3 dieloch, ale pocul som, ze ostava) a to taky, ze ked vas nahanaju, staci vybehnut na vyssiu plochu (u ac stacilo skocit do vozika so senom, rly?), trochu sa tam pomotat a agro je fuc. rovnako, ako ked sliedite na kraji strechy a pod vami patroluju orcovia. nevidia vas.
i tie boje su repetetivne, nudne.
Ja neviem ale nejak sa mi v tom nedari. Mam 17%, 9 misii prejdenych a casto kapem. Proste dvaja kapitani, 300 orcov + nejaky ten "pes" k tomu a po case skapem