hej kupil, ale len tu 8GB, vystaveny mali este 16GB ale nechcel som taky upatlany (tesco petrzalka)
prvy dojem je:
- kvalitne spracovanie (vzhladom na cenu) - kovove telo
- pekny dizajn
- kvalitny displej, rychle odozvy
- vyzera to na cisty android 4.4.2 + zopar tesco aplikacii
- ihned po zapnuti bola k dispozicii aktualizacia sw, netusim ake su tam zmeny
- slovenska lokalizacia
- je tam par doinstalovanych tesco poloziek (knihy, filmy), ale je v tom trochu chaos, lebo vela textov je v madarcine, hoci system je nastaveny na slovencinu, tie ikony tam skor zavadzaju
- chyba hlbsia personalizacia, celkovo je konfiguracia androidu trochu chudobnejsia nez som zvyknuty
dojmy po tyzdni:
- bateria OK, kapacita by mala byt 4600 mAh, realne pri striedmom pouzivani vydrz 5-7 dni
- prisiel uz druhy update pred par dnami, rozdiely som si ale nevsimol
- oficialne je tam sice 8gb disk, ale realne ma clovek k dispozicii cca 2 gb. cize pre mp3/filmy treba jednoznacne dokupit pamatovku
- na ucely, na ktore som tablet kupoval (web, maily, chat), tablet zatial uplne postacuje, spracovanie podla mna nadpriemerne, uvidime ako to bude s dlhodobou spolahlivostou
ten kov je asi tvrdeny plast, nevrzga kazdopadne ani nic podobne, vyzera to celkom svizne. Na porovnanie mam len Z3 compact a to je asi nekrestanske zrovnavanie. Cakam na root, aby som tam nemal tie op3ndott shity spomenute vyssie.