zaujimalo by ma, ci ked sa jedna o predajcu, co ponuka novy tovar a ma uvedene nasledovne podmienky vid nizsie, ci nimi neporusuje obchodny zakonnik
Tovar kt. je skladom posielam 1/3dni po nabehnutí platby na účet (výnimkou je dovolenka alebo ak som odcestovaná, taktiez zdravotne problemy) ak nabehnú peniaze v doobedňajších hodinách, veci posielam ešte v ten deň. všetky platby , kt. nabehnú v poobednajšom čase sú odoslané na ďalší deň.Tovar skladom je mozne vratit do 7 prac. dni od jeho prevzatia bez udanie dovodu na svoje naklady, ci uz nie ste spokojny s farbou, velkostou, modelom atd.
KED IDE O OBJEDNANY TOVAR, je mozne , ze sa cena zmeni, nakolko sa meni aj kurz voci libre a ceny nie su fixne, tak to prosim tolerovat a nezatazovat ma tym, ze preco je ina cena, zial nakolko mam v albume viac ako 2tis fotiek nie je mozne to upravovat, preto ak sa meni cena ja na to hned e-mailom upozornim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pri tovare ktory je skladom to neplati, tam su ceny fixne. Pri reklamacii tovaru si hradite postovne do zahranicia.
Tovar kt. je na objednavku ma dodanie 7/14 pracovnych dni od platby. Ak sa rozhodnete tovar stornovat po uplynuti doby 24hod. od zavaznej objednavky alebo po platbe, tak sa plati sankcia 20% z celkovej sumy objednaneho tovaru. Objednany tovar nie je mozne vratit, ak nesadne velkost, farba, model, nepaci sa vam atd......nakolko to nie je tovar skladom a vybrali ste si ho sami na vase vlastne riziko.. Ak sa aj napriek tomuto rozhodnete vratit tovar, tak si musite uhradit postovne, co odoslem tovar spat do UK a to je v hodnote od 8€ do 12€, taktiez v pripade reklamacie si toto postovne musite uhradit !!!!!!!
Pri objednanom tovar sa stane, že je na sklade vypredaný, vtedy sa platba posielala objednavatelovi späť, nakoľko to neviem nijako ovplyvniť, aby bol tovar na 100% doručený. Taktiez pri objednanom tovare sa moze stat, ze sa omeska aj o 7/14prac.dni, stava sa to mozno 5 krat rocne co ja ovplyvnit neviem, stale informujem ak tovar meska, upozornujem na to, aby ste si boli vedomy toho, ze peniaze nevraciam a suhlasite s tym vopred, ze taketo nieco vzniknut.
Diki moc