Mam dva gmail ucty.Potebujem ich sparovat tak,aby mi vsetky maily chodily do jednje schranky.
Ak ho skusim pridat ako POP3 ucet vyhodi mi,ze ho to odmietlo a nasledne mi pride mail,ze sa niekto pokusal dostat na moj ucet a pristup bol bloknuty.Je to hrozny bordel,kedze mi ten mail pride prave na adresu,ku do ktorej chcem ten mail pripojit
viete rady?
sparovanie gmailov
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: sparovanie gmailov
ja mam nastavene presmerovanie
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
gmail - ozubene koliesko vpravo - nastavenia - Posielanie ďalej a POP/IMAP . pridat adresu na posielanie dalej -
toto nastavis tam, kde chces aby sa maily preposielali dalej na tvoj primary email
toto nastavis tam, kde chces aby sa maily preposielali dalej na tvoj primary email
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
A keď ti nepôjde toto, tak skús toto -> Nastavenia, Záložka účty a import, Tam je tretia možnosť "Ďalšie nastavenia účtu Google" a v sekcii Prihlásenie je "Prístup pre menej bezpečné aplikácie",... ja som si tak chcel do Thunderbirdu chcel pridať Gmail ale nešlo to kvôli tomuto.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to mam zapnute
skusil som si na sekundarnom teda nastavit to preposielanie dalej na primarny..uvudim
zatial vdaka
skusil som si na sekundarnom teda nastavit to preposielanie dalej na primarny..uvudim
zatial vdaka