TCP PORT ( stahovanie torrentov )
TCP PORT ( stahovanie torrentov )
ludia pomozte ak niekto vie, potrebujem zistit TCP port aby som ohol sosat torrenty vyssou rychlostou. neviete niekto ??? len neposielajte tu stranku ktora preskenuje vsetky porty....DIKY
Re: TCP PORT ( stahovanie torrentov )
1) idealne je mat verejnu IP adresu a povoleny aspon jeden nestandardny port od ISP (provider)maros18 napísal:ludia pomozte ak niekto vie, potrebujem zistit TCP port aby som ohol sosat torrenty vyssou rychlostou. neviete niekto ??? len neposielajte tu stranku ktora preskenuje vsetky porty....DIKY
2) ak si za routrom potrebujes presmerovat porty
3) Na zistenie ci je port volny a spravne presmerovany pouzi tuto adresu http://www.whatsmyip.org/ports/
4) tento port potrebujes nastavit v torrent klientovi aby ho pouzival
Amoondre napísal:1) idealne je mat verejnu IP adresu a povoleny aspon jeden nestandardny port od ISP (provider)maros18 napísal:ludia pomozte ak niekto vie, potrebujem zistit TCP port aby som ohol sosat torrenty vyssou rychlostou. neviete niekto ??? len neposielajte tu stranku ktora preskenuje vsetky porty....DIKY
3) Na zistenie ci je port volny a spravne presmerovany pouzi tuto adresu http://www.whatsmyip.org/ports/
na tej adrese my vypisalo toto : STATUS : TIMEOT a par portov....
myslis ze je to dobre ???
cez torrenty sa tahaju napriklad obrazy linuxovyx distribucii- to legalne je=ziadny warez, urcite to chce kvoli tomuSurrendeR napísal:co prosim? podpora WAREZu? Alebo sa mylim?
CPU: Intel CeleronD 2,53GHz@2.89GHz PresHOT | MB: Abit BD7 III-i845 | RAM: 2x 512MB PC4000 Gold kit OCZ VX @304 MHz 2-2-2-5| VGA: ABIT GF MX 440(64MB) core:270/mem:405 | 2x AC Fan3 TC | HDD: Samsung SpinPoint P 200GB | DVD-RW NEC 3500 AG & DVD-ROM PIONEER 106 (slot-in)| SOUND: Creative SB Live! & 5.1 Creative-repro |PSU: 300W | DISPLAY: ACeR AL 1912 (19") | HP DJ 3420 & DJ 3745
Cez Port Scanner si oscanuj jeden konkretny port. Timeout znamena, ze si cez dany port nedostupny, cize to nie je dobre. Inak pomohlo by ak by sme podrobnejsie vedeli, ako sa na internet pripajas (provider + topologia lokalnej siete)maros18 napísal:Amoondre napísal:1) idealne je mat verejnu IP adresu a povoleny aspon jeden nestandardny port od ISP (provider)maros18 napísal:ludia pomozte ak niekto vie, potrebujem zistit TCP port aby som ohol sosat torrenty vyssou rychlostou. neviete niekto ??? len neposielajte tu stranku ktora preskenuje vsetky porty....DIKY
na tej adrese my vypisalo toto : STATUS : TIMEOT a par portov....
myslis ze je to dobre ???
ta k Rpovider je IMAFEX www.imafex.sk , pripojenie mam eqDSL 256 kbps. proste mam na streche prijimac a to je vsetko...... co viac treba vediet ?