Zdravím chcem sa spýtať, ak niekto má skúsenosti s Dell OptiPlex SFF 3010 i3 -3245. Je možné do tejto zostavy pridať grafickú kartu a rozšíriť RAM pamäť, pridať sdd disk? Ak áno čo by bolo najvhodnejšie aby to počítač aj potiahol. Alebo tak stručne, dá sa vôbec a má význam túto zostavu nejako vylepšiť? ďakujem
http://icecat.sk/sk/p/dell/17190447-2/p ... 74207.html
Dell OptiPlex SFF 3010
Re: Dell OptiPlex SFF 3010
vacsinu ztoho co sa pytas je v specifikaciach na linku ktory si postol takze>
vga - ano - jeden volny pci-e x16 slot
ram - ano - mas tam 4GB v jednom slote, max podporuje 8GB v dvoch slotoch [este jeden 4GB modul sa ti zmesti]
ssd - ? - imho sata konektory tam dake budu na doske, takze mozno len problem so sachtou ale pri ssd by som to ako daky problem nevidel, to mozes uchytit niekam na bocnicu/?? - tak aby nebranil prietoku vzduchu
ak chces ale daku garfiku tak by potom bolo aj novy zdroj [je tam len 250W]..ci to ma pre teba vyznam je uz len cisto na tebe podla toho co stym robis, to ssd a ram by tomu urcite neuskodili
vga - ano - jeden volny pci-e x16 slot
ram - ano - mas tam 4GB v jednom slote, max podporuje 8GB v dvoch slotoch [este jeden 4GB modul sa ti zmesti]
ssd - ? - imho sata konektory tam dake budu na doske, takze mozno len problem so sachtou ale pri ssd by som to ako daky problem nevidel, to mozes uchytit niekam na bocnicu/?? - tak aby nebranil prietoku vzduchu
ak chces ale daku garfiku tak by potom bolo aj novy zdroj [je tam len 250W]..ci to ma pre teba vyznam je uz len cisto na tebe podla toho co stym robis, to ssd a ram by tomu urcite neuskodili
Re: Dell OptiPlex SFF 3010
Hry nehrávam, je to čisto pracovné pc. Potrebujem len, aby plynulo a rýchlo reagoval. Nejaké návrhy na modul ram a sdd? ďakujem