Absolútne nesúhlasím a používame klávesnice úplne inak.loleqboleq napísal:rovnako 910tka...je to neuveriteľný kolotočársky humus
o poriadnom palm rest môže hovoriť ako moja, tak steelseries 7G
pridám aj skúsenosť s "macro" klávesami...jediné využiteľné sú pod medzerníkom, kde je jednoduché s palcom zájsť, jediná pekná vec na tej roccat (za 184€ ), pričom ja to mám na hermeske v podobe plnohodnotných kláves a nie tých malých prdítok
každopádne mi to príde extrémne predražené
Čo sa týka palm restu tento je neodelitelny a extrémne durable. K tomu palm restu - to že je veľký absolútne neznamená že je "poriadny" bolo to myslené v tom že je poriadne spracovaný, ergonomicky vyladený a hlavne nie hranatý ako býva zvykom to je katastrofa
Tá klávesnica je tank Očividne si s tou klavkou nemal dočinenia teda nevieš, kláves pod space barom sa používa na prehadzovanie profilov ktoré reálne používam (mám 3 - gaming, písanie, silent/night) bez štartu ovládača. Macro keys mi vyhovujú tam kde sú (aktivujem malíčkom palce mi slúžia ako kladivo na space bar )
Ako môžem si to dovoliť cena mi je ukradnutá momentálne, za klávku by som pokojne dal aj 500€ ak by to stálo za to je to vec za ktorou strávim min 10h denne tak prečo nie. Navyše je to primárny pracovný nástroj. Neberem ti tvoju ani 7G ani nič podobné ale súdiť niečo bez osobnej skúsenosti je také, nechcem to napísať radšej samozrejme nič v zlom ale je to moderný zvyk internetových diskutérov
Ako vieš že 910tka je kolotocarsky humus? ved sa to neda u nas este ani kúpiť. Veď to sa nedá určiť z videí na YT predsa. Nahodou je podsvietenie veľmi príjemné a vôbec nie je násilné. Ja som bol pri tejto klavke veľmi spokojný s vyhotovením podsvietenia.
Prvú mechaniku som mal asi skôr ako to bolo v móde a za membránu by som už jednoducho nemenil. je to zvyk a vďaka mech spínačom mam prstíky v poriadku
Dexter: Áno sú hlučne nakoľko je to mechanický spínač. O tom to však celé je čiže tam sa nejak moc nedá špekulovať.