SATA 2
Marvell síce tiež podporuje trim , no nie je to bohviečo radič .
samsung 840 EVO 128gb - inštalácia
- M4DM4N
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Aug, 2008, 10:48
Re: samsung 840 EVO 128gb - inštalácia
doska GA-790XTA-UD4 cez Intel SATA II
(amd native)
test 1 test 2
(amd native)
test 1 test 2
Naposledy upravil/-a M4DM4N v St 16. Okt, 2013, 00:10, upravené celkom 1 krát.
- M4DM4N
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Aug, 2008, 10:48
Jj, pomýlil som sa. Oba sú native AMD (sataII). Vyhotovené 5min. po sebe. Marvell som ani neskúšal. Neboli naň žiadne pozitívne ohlasy a PC musel byť hotový veľmi rýchlo, tak som ani nestíhal.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Chlapy, da sa nejako dodatocne vytvorit ta 100MB particia? Pri instale som mal zapojeny aj druhy disk a samozrejme mi to boot nevytvorilo. Ci to musim zas cele preinstalovat? DakujemHrochy napísal:Ak budes instalovat system pri zapojenych diskoch a vytvarat particiu na novom SSD, daj si pozor, aby tu 100MB particiu, ktoru si Windows 7 vytvara pre bootovacie ucely vytvoril na SSD disku. Preto odporucam pre najlepsie vyuzitie miesta na SSDcku odpojit tie 2 HDD a instalovat system len so zapojenym SSD.
Inak vcera som nakoniec instaloval 2 ks tychto SSD. Jeden do i5 2500K PC a druhy do mojho HP 8440p. Zatial sa nemozem stazovat. Ani naznak nestability systemu a rychlost systemu je tiez na velmi dobrej urovni . O zivotnost sa snad nemusime strachovat, kedze dlhsie ako 5 rokov by tie SSDcka nemali bezat cisto len z moralneho hladiska.
Ja inštalujem tak ,aby som tú 100MB partíciu nemal.A tých diskov mám viacej ,ak inštalujem.Prečo by to mal byť problém ,ak ju nemáš?
Ak nie je pred C ,tak je priamo v C čo je podľa mňa lepšie ,ak používaš nejaký program na zálohu OS.
Ak nie je pred C ,tak je priamo v C čo je podľa mňa lepšie ,ak používaš nejaký program na zálohu OS.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
proste mi to nechce bootovat ked som vybral ten druhy disk, nanestastie som ho uz aj zmazal...