Herna mys do 70 eur
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Re: Herna mys do 70 eur
Mys je doma, myslim ze splnila ocakavania. Co som sa bal tych skejtov a drhnutia o podlozku tak to je OK.
So senzorom som spokojny , zatial som hral iba trochu cs go dm, ale mozem povedat, ze mys paradne trekuje aj najrychlejsie pohyby (podlozka qck heavy).
S cim som prijemne prekvapeny:
-vaha mysi
!!! wau, mys je paradna lahka, myslim ze lahsia ako prva deathaddra, a urcite markantne lahsia od predchadzajucej mysi (a4tech bloodyv3 - klon deathaddera)
Zatial teda urcite spokojnost, dufam teda, ze vydrzi aspom 3 roky (ale to by som chcel asi moc).
So senzorom som spokojny , zatial som hral iba trochu cs go dm, ale mozem povedat, ze mys paradne trekuje aj najrychlejsie pohyby (podlozka qck heavy).
S cim som prijemne prekvapeny:
-vaha mysi
!!! wau, mys je paradna lahka, myslim ze lahsia ako prva deathaddra, a urcite markantne lahsia od predchadzajucej mysi (a4tech bloodyv3 - klon deathaddera)
Zatial teda urcite spokojnost, dufam teda, ze vydrzi aspom 3 roky (ale to by som chcel asi moc).
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
uistil si sa, či máš vo windowse vypnutú HW akceleráciu ? (len tak pre info)
(vypnúť zvýšenie presnosti ukazateľa)
(vypnúť zvýšenie presnosti ukazateľa)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Zaujímavé je to, že keď vypnem HW akceleráciu tak sa mi automaticky zapne po reštarte windowsu. Mám 8.1 PRO. Inak je skutočne nutné túto fičuru vypínať?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ono je to zložitá téma, no vypnutie akcelerácie vedie k prirodzenej...neviem to inak nazvať, len prirodzenejšiemu správaniu sa myšky
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
inak dam este do pozornosti jednu zaujimavu vec, kolega si objednaval z ebayu Deathadderu 3,5g a vyslo ho to cca 30 eur. (from China)
Nova nepouzita, v original baleni (No fake, synapse je detekuje ako ma, videl som a omacal som si)...
zaujimava alternativa, teraz mi ta moja chroma za 58 nepride az taka super
mozno downgradnem na tuto 3,5ku...
Nova nepouzita, v original baleni (No fake, synapse je detekuje ako ma, videl som a omacal som si)...
zaujimava alternativa, teraz mi ta moja chroma za 58 nepride az taka super
mozno downgradnem na tuto 3,5ku...
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja mam Razer Lachesis z roku 2007 a stale funguje ako nova (uz ma natocene 10-tisice hodin), akurat sa zodral ten soft-touch material na povrchu, pouzivam ju v praci. Na doma som si kupil bazarovu Logitech G700 ale nie je to velka vyhra... mys je tazka, kabel je hruby a na baterku dlho nevydrzi, vyhodou je len lepsi senzor.
Co sa tyka ebay, tak ja som sa takymto sposobom pokusal kupit staru Nagu... za super cenu som ich vtedy klikol asi 5 a vo vsetkych pripadoch islo o fejkove ponuky, predajcovia nic neposlali a ebay mi vratil prachy.
Vedel by si sem hodit link na toho predajcu od ktoreho ju bral tvoj kamos? Vdaka
Co sa tyka ebay, tak ja som sa takymto sposobom pokusal kupit staru Nagu... za super cenu som ich vtedy klikol asi 5 a vo vsetkych pripadoch islo o fejkove ponuky, predajcovia nic neposlali a ebay mi vratil prachy.
Vedel by si sem hodit link na toho predajcu od ktoreho ju bral tvoj kamos? Vdaka
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m