neda sa mi napisat zavinac
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
neda sa mi napisat zavinac
Ahojte ludia,mam takyto problem.Mam WIN7 a dnes som zistil,ze sa mi neda napisat zavinac skratkou pravy ALT a V.Ale napriklad € sa mi napisat da skratkou ALT a E.Kde moze byt problem?
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- scpeter1
- Používateľ
Re: neda sa mi napisat zavinac
nejde mi ani to.....
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
skus alt+v
MB: Asus VII Hero, CPU: i7 4790K@4,5Ghz-1,28V+Thermalright HR- 02 Macho , RAM: Crosair Vengeance LP 2x4Gb 1866mhz CL9, VGA: MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming@1280/7000 , SSD: Samsung 850 EVO 250 GB, HDD1: SEAGATE.B 250GB, HDD2: SEAGATE.B 1TB, PSU: OCZ zs550W 80+bronze, CASE: LANCOOL K62, LCD: SAMSUNG BX2450L, OS: Win10 Pro 64x
- scpeter1
- Používateľ
to som pisal v prvom prispevku.....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
namakana podprda.
Klasicky SHIFT + 2 nefunguje ? Zeby si nemal slovensku klavesnicu ale afroamerickoanglicku ?
Klasicky SHIFT + 2 nefunguje ? Zeby si nemal slovensku klavesnicu ale afroamerickoanglicku ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- scpeter1
- Používateľ
mam SK klavesnicu....krista,neviem co s tym.....shift a 2 funguje na EN klavesnici....
@ tento som napísal stlačením a podržaním alt a následne 64 na numerickej časti klávesnice
@ tento som napísal stlacenim a podrzanim kláves Ctrl + Alt + V
v oboch prípadoch som používal Slovensku klávesnicu s QWERTZ rozložením kláves. SK Slovenčina (Slovensko).
@ a tento som napísal zmenou klávesnice na EN Angličtina (USA) a následným Shift + 2
jednoducho si skontroluj nastavenia aké rozloženie kláves používaš
@ tento som napísal stlacenim a podrzanim kláves Ctrl + Alt + V
v oboch prípadoch som používal Slovensku klávesnicu s QWERTZ rozložením kláves. SK Slovenčina (Slovensko).
@ a tento som napísal zmenou klávesnice na EN Angličtina (USA) a následným Shift + 2
jednoducho si skontroluj nastavenia aké rozloženie kláves používaš
ovládací panel - jazyk - možnosti - pridať metódu vstupu - skontroluj
Na osmičke zmizol panel jazykov pri hodinách. Tuším, že na 7ičke sa vyššie uvedená cesta riešila cez panel pri hodinách.
Na osmičke zmizol panel jazykov pri hodinách. Tuším, že na 7ičke sa vyššie uvedená cesta riešila cez panel pri hodinách.
Naposledy upravil/-a j4ro v Ne 28. Dec, 2014, 18:01, upravené celkom 1 krát.
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- scpeter1
- Používateľ
@ tento som napísal stlačením a podržaním alt a následne 64 na numerickej časti klávesnice-alfanumericku klavesnicu nemam
@ tento som napísal stlacenim a podrzanim kláves Ctrl + Alt + V -nefunguje
v oboch prípadoch som používal Slovensku klávesnicu s QWERTZ rozložením kláves. SK Slovenčina (Slovensko).-toto vsetko mam
@ a tento som napísal zmenou klávesnice na EN Angličtina (USA) a následným Shift + 2-jedine toto funguje
@ tento som napísal stlacenim a podrzanim kláves Ctrl + Alt + V -nefunguje
v oboch prípadoch som používal Slovensku klávesnicu s QWERTZ rozložením kláves. SK Slovenčina (Slovensko).-toto vsetko mam
@ a tento som napísal zmenou klávesnice na EN Angličtina (USA) a následným Shift + 2-jedine toto funguje
pri tom Ctrl + Alt + V som mal na mysli stlacenie "ľavého altu" ten naľavo od medzerníka. Ten na pravo je spojenie kláves Ctrl + Alt takze skús ešte raz "ľavým" altom ... i ked by to malo ist aj s tym "pravym" hoci je to Ctrl + Alt + Alt + nejaka klavesa a funguje ale zalezi aj na poradi stlacania klaves (no offense)
- scpeter1
- Používateľ
pani,dakujem za spolupracu,ale nedalo sa mi to pisat kvoli Evernotu.....ten hajzel mi to blokoval.
Vypol som ho a uz to ide....
Vypol som ho a uz to ide....