Tak dnes som sa rozhodol ze pojdem preinstalovat na ntb windows.Zacinal som klasicky resetoval som ntb drzal som klavesu F9 a potom som tam zvolil vynulovat PC ale ako nahle to zacalo nacitat tak vyskocil problem a vratilo ma spat.Bolo tam napisane:Nepodarilo sa vynulovat nastavenia PC.Chyba pozadovana oblast disku. Vobec tomu nerozumiem Budem vdacny za kazdu pomoc
Aj ja som si doteraz myslel ze sa to bude robit DvD lenze NIE.Doteraz som to robil stlacenim F9 a tam sa to vsetko naformatovalo.Lenze dnes uz to nejde neviem preco Hadze to furt tu istu chybu
Zrejme máš chybu na disku alebo si niečo vymazal,ak to nevieš obnoviť do stavu ako si ho kúpil.Zrejme si mal predinštalovaný OS.Tak ako bolo napísané vyššie ,vlož DVD a čistá inštalácia nezaškodí.
Presny model nemozem povedat lebo uz pochybujem ze sa vyraba.
Jasné,lebo CIA,FBI aj SIS by prišli na to,že aký máš nb. Keď nenapíšeš značku a model ako ti má niekto pomôcť.Ja som sa s tým už stretol,volá sa to vynulovanie nb do továrenských nastavení.Ak v nb nemáš zložku s recovery,tak to nespravíš ak máš,tak robíš niečo zle.
Treba tú značku a model.
No nedaval som znacku elbo nebol som si isty ci je to ona alebo je to nieco ine No ale mala by to byt Asus K550C.No ok tu slozku mam najst tam ked spustam ntb s stlacim F9 akurat ja to nemam po anglicky je tam vynulovanie nastaveni