League of Legends (LOL)
Re: League of Legends (LOL)
katastrofa neznasam to URF bol total masaker tomuto poro modu som akosi neprisiel na chut
dnes ma to aj celkom zacalo bavit ked som zacal triafat tie male porá inak je to fakt kravina... uz len pockat na sezonu )
RGB
Tiež čakám na sezónu vlastne len občas nejaký ten unranked ale inak nič to poro ma proste nebere
Ale tak dá sa len všeliak to terach matchuje tak chytám občas také nervičky že dovi ale tak mute tlačidlo pomáha poväčšine.
Ale tak dá sa len všeliak to terach matchuje tak chytám občas také nervičky že dovi ale tak mute tlačidlo pomáha poväčšine.
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Nemáte prblém s pripojením ? Dnes mi z ničoho nič začalo vyhadzovať RADS ERROR (could not connect...). Pozeral som že server je online. Tak kde je potom problém ? Nejde to len mne prestalo to ísť aj 2 kamarǎtom.
Working on
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Už to funguje, to isté sa stalo priateľke.( ale aspoň je umytý riad ) Mali pravdepodobne nejakú chybu, skúšal som aj nejaké návody, ktoré boli na Riot fóre, ale nič nepomáhalo.
- QuaDko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Už to ide aj mne. Tiež som skúšal a nič nepomohlo ale už to potom nabehlo. Inak ak sa niekti bude nudiť a bude si chcieť zahrať tak som sa EUNE pod menom "enjoyyourlife" momentálne nemám moc s kým hrávať po večeroch
Working on