Meranie teploty Graficka karta
Meranie teploty Graficka karta
Zdravim, nijakym sposobom neviem zmerat teplotu na mojej grafickej karte.
Jedna sa o typ GF FX 5200 256 mb.
A este jeden maly problem, ked dlhsie bezi ten interny chladic neviem ci nestiha alebo co, ale pocujem taky pisklavy zvuk. Neviete prosim cim to je?
Dakujem
Jedna sa o typ GF FX 5200 256 mb.
A este jeden maly problem, ked dlhsie bezi ten interny chladic neviem ci nestiha alebo co, ale pocujem taky pisklavy zvuk. Neviete prosim cim to je?
Dakujem
male chladice neoplyvaju kvalitou(cest vynimkam)takze by ma to piskanie ani neprekvapilo
a na meranie teploty na karte by si v prvom rade mal mat na karte cidlo na meranie teploty a potom napr. Riva Tuner ti ju ukaze
a na meranie teploty na karte by si v prvom rade mal mat na karte cidlo na meranie teploty a potom napr. Riva Tuner ti ju ukaze
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W
som uplna lama do tychto zalezitosti, myslis ze ta moja grafika ma nieco take v sebe?HULIAK napísal:male chladice neoplyvaju kvalitou(cest vynimkam)takze by ma to piskanie ani neprekvapilo
K tomu pistaniu, da sa nejako sposobit, aby to nepistalo? dost mi to leze na nervy
// prosim ta, kde mi to tam ukaze?
Dostan sa do nastaveni a tam prepni na klasicke zobrazenie a potom daj temperature setitng.Blackburn napísal:stiahol som si nove ovladace no nicMainsteam napísal:No neviem ci maju aj 5XXX cidlo ale ma to byt v ovladacoch.Stiahni si novu verziu.
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00