World of Tanks (MMO)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
s pomalym HT ked nechces byt na prokhorovke ostrelovany z boku, mas asi najlepsie ist na stred a podporovat kopec. Hoci si na rane artine, ale s tym si uz musis nejak poradit. O moc lepsie to nevymyslis a je to klucova pozicia.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
ale hral, hral si jednu hru so mnou, ani o tom nevies uz davnejsie, lenze mne sa tak nedarilo ze som sa svacol hned od garaze a nemam z toho replaydexterav napísal: zaujímavé z pct som hral asi z každým kto vôbec prispieva do ich vlákna a tuná z nikým, myslím random
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
si sa za mňa hanbil že si ma ani neokríkol čo
ja mám v podstate všade prezývku dexterav, takže ak dexterav som to ja
ja mám v podstate všade prezývku dexterav, takže ak dexterav som to ja
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
to by mohla byt sranda,o hodinu mi vyprsi banan,staly kolega na pluton dojde az nejak o polnoci..
ma niekto TS?
moj nick Jackhammer_I
som stale nab aj po 27k bitkach,takze necakat nejake super vykony
ma niekto TS?
moj nick Jackhammer_I
som stale nab aj po 27k bitkach,takze necakat nejake super vykony
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Tak VKBčko predané už po tretí krát (či už štvrtý? ja neviem...) Sice mi ešte chýba nejakých 10k xp ale to nazbieram free xp a potom vyskúmam Mausa, ja na tkaé chujové bitvy fakt nemám nervy.
//Ja by som sa pripojil leda tak v noci, o chvíľu nabehnú stronghold útoky, potom CWčka, ešte nejaké odřady a až potom na public
//Ja by som sa pripojil leda tak v noci, o chvíľu nabehnú stronghold útoky, potom CWčka, ešte nejaké odřady a až potom na public
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- jackhammer
- Používateľ
tak na Ausf B. sa uz ludia naucili troska no,nieje to uz ako po update,co sa s tym dalo oddingat-proste LOL,ale stale este vie podrzat,v podstate im ten spodny plat treba ponukat
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Jojó, s radosťou vystrkujem predom akýmkoľvek tankom a TDčkam a oni len dingajú a dingajú a na konci nadingáno 8k
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
chlapci ja vás chápem ale z vn8 2000+ to zase až na takých noobov nevidím
Tak z mojej strany asi nič, lebo manželka zavolala na navštuvu znamu... Bude neskor alebo zajtra. Inak moje meno je v hre pepo30 ak chcete pridajte si ma mam aj TS.
Jaj neviem čo mám robiť teraz, za 30€ kupit wz111 alebo za 40 T34, shit
- jackhammer
- Používateľ
nekupovat ani jeden,vsak mas JT 88,FCM a dajake male mrdky,ani jeden z tych ktore by si chcel kupit nevyzera na extra zabavu..
to uz radsej E25,aj ked to treba krmit goldom ale casto je s tym sranda
to uz radsej E25,aj ked to treba krmit goldom ale casto je s tym sranda
e25 ma aj s t7 heavy dost problem bez goldov ale ja osobne az tak vela nestrielam sice mam zasobu cca pol na pol goldov . Ten tank netreba hrat na kredity ale pre zabavu, v rukach dobreho hraca je ten tank poriadne op
//este nemam vela bitiek ale zatial 80%winrate, 1192XP a 1825dmg za bitku a asi uz v druhej hre som dal M
//este nemam vela bitiek ale zatial 80%winrate, 1192XP a 1825dmg za bitku a asi uz v druhej hre som dal M
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja som zvyknutý všetko bez goldov takže som naučený
ale popravde mne ten tank moc nesadne
ale popravde mne ten tank moc nesadne