Schvalne si skus v byte najst kus kovu a postav sa nan... urcite to nebude prijemne ani pri 24°C ... fyzika nepusti.
toxicator napísal:mam taky pocit, ze pri dxraceroch sa plati dost za ich "coolovost" , tiez sa mi nepacia tie bedrove opierky, lepsie je mat asi obycajne zahnute operadlo a o tych okrajoch operadla neviem , co si mam myliet, viem, ze maju rady, ktore su siroke, ale ked si dam ruky akoby zarovno s telom, nezavadzia to?
Na druhej strane, vyzeraju ze su dost pevne a hlavne operadlo sa da sklopit, maju tiez brzdy na kolesach...a da sa na tom hupat
Tie opierky mi osobne na F-serii vobec nezavadzaju. Ak je niekto nasypany jak prasa, tak by mu to mohlo prekazat.
Teraz by ma vysla 189€, maju akciu 40€ spät za kazdych 100€ nakupu nabytku, zhanam nieco do ceny 150€, ale v tej cene je nic take "normalne" a tato sa mi lubila, ze je to textil-mesh. Cez 200€ kreslo nechcem kupovat, doteraz som sedaval na kresle za 20-30€ a prezil som
Skoda, ze tam nemaju D seriu, tu by som bral hned keby to vyslo podobne.
@loleqboleq - pisal si, ze v praci mas Techo. Prave rozmyslam nad niecim do pracovne a mam 2 kadidatov:
1. Techo Sidiz http://www.techo.com/sk/produkty/kancel ... sidiz/uvod (cca 300€)
2. DX racer - nejaky stredny model
Nie, myslel som to tak, ze ta tkanina nie je pruzna ako membranova tkanina, je to len obycajna sietovina, makke, ziadna podpora pre chrbat.
chod si niekde vyskusat membranovu
presne tak, to je teraz uzasna "moda" s argumentami typu "vzdusne" blablabla, v skutocnosti nejde vobec o nic ine ako o to aby vyrobca USETRIL. Usetri na materiali, stolicka je lacnejsia na vyrobu.
Cele.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.