Nahrada za Macbook air 13"
Nahrada za Macbook air 13"
Zdravim
Potreboval by som poradit neaku nahradu za Macbook air 13" pre zenu.Notas sa po 4 rokoch odporucil a nemam chut kupovat zase Macbook.Poradte aku znacku zvolit,popripade nieco konkretne.Cenovy strop sice nemam ale urcite nemienim dat tolko co som dal za Apple.
Dakujem za rady.
Potreboval by som poradit neaku nahradu za Macbook air 13" pre zenu.Notas sa po 4 rokoch odporucil a nemam chut kupovat zase Macbook.Poradte aku znacku zvolit,popripade nieco konkretne.Cenovy strop sice nemam ale urcite nemienim dat tolko co som dal za Apple.
Dakujem za rady.
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Re: Nahrada za Macbook air 13"
A z bazaru mac? Ja som padol do rovnakej chyby, žena rozbila air-ko a kúpil som jej Win noťas, no po týždni mi kázala to vrátiť a kúpiť mac (síce je technicky menej zdatná, takže možno iba u nás bude toto platné).Youki napísal:Zdravim
Dakujem za rady.
Na čo má byť ten noťas?
nenapísal si na čo sa to bude používať
videl by som to na http://www.dell-shop.sk/dell-vostro-5470-cerveny-1418 + keď k tomu dokúpiš ssd tak máš riadne svižný stroj, vostro máš entry podnikovú radu, vcelku odolný, ľahký a tenký, máš tu win 7 aj 8 a 3-ročnú nbd záruku
videl by som to na http://www.dell-shop.sk/dell-vostro-5470-cerveny-1418 + keď k tomu dokúpiš ssd tak máš riadne svižný stroj, vostro máš entry podnikovú radu, vcelku odolný, ľahký a tenký, máš tu win 7 aj 8 a 3-ročnú nbd záruku
Pozeral som uz aj inzeraty.Da sa nieco zohnat uz od 250 eur ale bojim sa ze to dlho nevydrzi.
Airko sluzilo hlavne na internet,skype,foto,video,worl,excel,nic narocne.
Je v nom SSD disk takze to bolo svizne.
Hlavna poziadavka co som zabudol,aby bol lahky aby ho mohla mat na kolenach.
Windows hadam nebude az taky problem.
Airko sluzilo hlavne na internet,skype,foto,video,worl,excel,nic narocne.
Je v nom SSD disk takze to bolo svizne.
Hlavna poziadavka co som zabudol,aby bol lahky aby ho mohla mat na kolenach.
Windows hadam nebude az taky problem.
myslím, že 1,5kg v tom vostru neni až tak zle, na net, office, filmy ideál ntb, a 3r záruka
-
- Čierna listina bazáru
Podľa mojej mienky sú Asus zenbooky hodne dobré stroje, variácií s výbavou napr. Na alze je kopa a zoberieš ten, ktorý žene bude najviac sedieť.
+1 ku zenbookom - do 13,3 max FHD vobec by som nevymyslal s vyssim rozliskom - problem zo skalovanim.
Ale co sa tyka asusu pozeraj LEN Zenbook radu ostatok je nemastny neslany blee
Este dam do pozornosti Lenovo Yoga 2 - ale tam mne osobne nevyhovovala klavesnica cize subjektivny minus inak super stroje.
Ale co sa tyka asusu pozeraj LEN Zenbook radu ostatok je nemastny neslany blee
Este dam do pozornosti Lenovo Yoga 2 - ale tam mne osobne nevyhovovala klavesnica cize subjektivny minus inak super stroje.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
za 600-700e jedine zenbook
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Chalani zatial dakujem za rady.Vecer si k tomu sadnem a popozeram to.
PS:Na alze su neako moc drahe tie Zenbooky.Uplne novy 1000 eur.
Zenbook vs Air vs Samsung ultrabooky (kedysi), ono tam neboli velke cenove rozdiely .
-
- Čierna listina bazáru
Za 680€ ti ho donesiemYouki napísal:Chalani zatial dakujem za rady.Vecer si k tomu sadnem a popozeram to.
http://www.alza.sk/asus-zenbook-ux305fa ... 302625.htm
Alza je momentalne dost vypredana po sviatkoch cize naskladnuju tipujem