Skratka chlap ked nieco chce a ma na to, tak si to kupi nie? Naco to riesit. Ja som hlavne zvedavy, co majster Gabo z toho zeleza ukuje a ako to bude vyzerat

Ja som pre tú "výplatu" študoval 8 rokov, pritom som vychovával dcérku, pracoval prakticky zadarmo u darmožráčov 6 rokov aby som mal z čoho nakŕmiť rodinku, takže extrémne ma netankujú takéto prirovnania. Každý sme si vydreli v živote svoje, niekto aktívne investoval do víkendového chlastania a niekto do úplne zbytočnej PC zostavyArťom napísal:samozrejme môže, ale keď si predstavím, že toto je niekoho celoročná výplata tak neviem, neviem ...
Naozaj nemám problém napísať využitie, chcem z toho lákadlo na oči a naplnenie mojich predstáv. Nebudem konvertovať, strihať, upravovať videá ani robiť extra náročnú prácu, chcem mať miesto pracoviska prispôsobený mojim túžbam a predstavám ešte z dôb, keď som si hovoril "Keď budem mať poriadny príjem tak si urobím hento a hento". Presne ako som si kúpil vysnívaného supercharged Range rovera (2009) a SL 63 AMG (2010) tak si kúpim aj vysnívaný komjuter, to boli veci okrem rodiny, ktoré človeka motivujú na výkon.rix_o napísal:a potom preco ma problem napisat vyuzitie zostavy, ci len tak na bezne pouzitie v kancli na maily, ci sa v kancli budes hrat? mne to napr logiku neda, ale ak si si sam panom vo firme a mozes sa hrat tak nic proti, len par slov na vyuzitie by stacilo
Ano, navstevnik co pride k tebe do kanclu za ucelom biznisu sa bude zaujimat prave o tvoje pc, zeSpQx napísal: Rozhodol som sa pre firmu postaviť (pre seba do kancelárie) High-end stroj, ktorý bude budiť rešpekt u každého návštevníka.