TOP Smartphone do 380€
TOP Smartphone do 380€
Zdravim,
rad by som pocul Vas nazor na prilozeny zoznam smartphone-ov, ktory by ste volili ako TOP! Jedinou podmienkou je Android a cena do 380€ (strop) (pripadne Vas tip).
HTC one m7
samsung galaxy s4
Samsung galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy S5 mini
Honor 6
Lenovo Vibe x2
Lenovo Vibe Z2
Huawei P7
HTC One mini 2
Xiaomi Mi2s
Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi4 (ibuygou)
LG G2
HTC Desire 816
LG Nexus 4
HTC Desire 820
Lenovo S90
MEIZU MX4
rad by som pocul Vas nazor na prilozeny zoznam smartphone-ov, ktory by ste volili ako TOP! Jedinou podmienkou je Android a cena do 380€ (strop) (pripadne Vas tip).
HTC one m7
samsung galaxy s4
Samsung galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy S5 mini
Honor 6
Lenovo Vibe x2
Lenovo Vibe Z2
Huawei P7
HTC One mini 2
Xiaomi Mi2s
Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi4 (ibuygou)
LG G2
HTC Desire 816
LG Nexus 4
HTC Desire 820
Lenovo S90
MEIZU MX4
Re: TOP Smartphone do 380€
Xperia Z2, LG G3, OnePlus One pripadne este Xiaomi MI4 (ak preferujes mensie fony). Osobne by som vsak pockal ked ti to neponahla na marec kedy bude MWC.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
Upresni poziadavky na smartfon,lebo z 20 modelov ti jeden vyberie len popoluska a to nehovorim o tom,kolko si ich tam zabudol este napisat.
PS: LG Nexus 4 uz ani zo srandy...
PS: LG Nexus 4 uz ani zo srandy...
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Samsung NEBER ich graficka nadstavka su lagy a brzdenie mobilov, ja mam xiaomi mi2s a som spokojny len radsej by som ho kupil z ciny za 200 cca aj z postovnym
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Osobne mam LG Nexus 5 a som s nim nadmieru spokojny, jedinou slabinou je bateria ale to mi nevadi... na ebay som si kupil qi nabijacku a praci sa vzdy nabije. Rovnaky HW ale o nieco horsie spracovanie ma LG G2.
S tvojim rozpoctom by som sa rozhodoval medzi LG G3 a OnePlus One.
S tvojim rozpoctom by som sa rozhodoval medzi LG G3 a OnePlus One.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Sony Xperia Z3 Compact?
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Polročný galaxy S5, neporovnateľne lepší ako S4, to je moje odporúčanie.
LG G2 aj keď je už dá sa povedať trošičku starší, má veľmi dobré ohlasy, volil by som ten. Má krásny display, v žiadnom prípade neseká ani nelaguje ani po dlhšom používaní, hry zvláda na výbornú a ten foťák je tiež skvostný. Dokonca sa špekuluje či aj nebude lepšia voľba ako G3, ktorý má zbytočne vysoké rozlíšenie, ktoré v kombinácii so zbytočne (záleží od vkusu) veľkým displayom hrozne žerie baterku a zvykne polagovávať.
Do Sony by som nešiel, nepozdáva sa mi ten low foťák.
Ťamťungy majú zlé ohlasy čo sa kazivosti a reklamácií týka.
OnePlus One má tiež svoje mínusy aj keď sa tak všade vychvaľuje a odporúča. Či už je to s dostupnosťou a problémom kúpi, ale najmä ide o ten otrasný fotoaparát, hranatý design (podľa vkusu) vďaka ktorému je mobil až nadmieru veľký, spomínaná nejaká žltá časť na displayi, ktorý tiež nie je bohviečo a samozrejme prípadné vybavovanie reklamácii. A kamarát ktorý ho má mi spomínal, že niekedy pri nejakých hrách pozoruje (síce nič extra ale všimol si to) nejaké menšie záseky, ktoré nikdy na jeho predchádzajúcej G2 nezažil. A ešte mi hovoril o nejakom probléme s odomykaním displayu poklepaním.
Čo sa týka Meizu mx4, tam som počul nejaké nespokojnosti s občasnými neplynulými reakciami systému, veľmi častými reštartami a zamrznutiami, ktoré sa objavujú už po krátkom čase používania.
Možno by som sa na tvojom mieste ešte bližšie pozrel po recenziách Xiaomi Mi4, ktorý tiež nemusí byť zlá voľba.
Do Sony by som nešiel, nepozdáva sa mi ten low foťák.
Ťamťungy majú zlé ohlasy čo sa kazivosti a reklamácií týka.
OnePlus One má tiež svoje mínusy aj keď sa tak všade vychvaľuje a odporúča. Či už je to s dostupnosťou a problémom kúpi, ale najmä ide o ten otrasný fotoaparát, hranatý design (podľa vkusu) vďaka ktorému je mobil až nadmieru veľký, spomínaná nejaká žltá časť na displayi, ktorý tiež nie je bohviečo a samozrejme prípadné vybavovanie reklamácii. A kamarát ktorý ho má mi spomínal, že niekedy pri nejakých hrách pozoruje (síce nič extra ale všimol si to) nejaké menšie záseky, ktoré nikdy na jeho predchádzajúcej G2 nezažil. A ešte mi hovoril o nejakom probléme s odomykaním displayu poklepaním.
Čo sa týka Meizu mx4, tam som počul nejaké nespokojnosti s občasnými neplynulými reakciami systému, veľmi častými reštartami a zamrznutiami, ktoré sa objavujú už po krátkom čase používania.
Možno by som sa na tvojom mieste ešte bližšie pozrel po recenziách Xiaomi Mi4, ktorý tiež nemusí byť zlá voľba.
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1
Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Jan, 2014, 01:45
len na margo toho OnePlusOne, nehejtuj ho prosim ta, ked ho nemas, a info mas ,,od kamarata,, a ze ,,si pocul,,:-(co ma Oneplusone s fotakom???? no nic:-))) ziadne lagy ani nic podobne nema:-))) nie nadarmo je na 5 mieste najvykonnejsich mobilov v roku 2014 podla antutu...a problemy z odomykanim??? kedy niekedy davno, uz je to odstranene aspon 6 mesiacov...((a zlty pruh??>? videl si ho niekedy??? lebo ja nie:-))) takze kecy...
CPU:Ryzen 7 1700X,Be Quiet Dark Rock 3PRO,2x8 Gb Patriot Viper 4 3200,Asus Crosshair VI Hero, Fractal Desing Define R6,Sapphire Radeon RX Vega56 Pulse, PSU Corsair RM850x,Kingston HyperX Savage 240Gb,WD Blue SN500 SSD, Seagate Barracuda 2Tb,Toshiba P300 3TB,Monitor:LG 27GK750F
notebook:Lenovo Thinkpad L 540 i5 4200
notebook:Lenovo Thinkpad L 540 i5 4200
tiez by som sa asi poobzeral po Z3 compact, samsungu s5 poripade trosku nad lmit htc m8.....
Asus g751jy....
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Co mas 12, ze sa ohanas benchmarkmi ? Take argumenty tu nepatria (netvrdim, ze to je zly fon)kody33 napísal:nie nadarmo je na 5 mieste najvykonnejsich mobilov v roku 2014 podla antutu...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
@kody33 To info mam z prvej ruky. Nie je to kamarat typu "internet friend" ale clovek s ktorym som v kazdodennom kontakte a ktory uz zopar telefonov vystriedal. Nechapem ludi ktory len ospevuju nejaku vec ako by to bolo bezchybne a skryvaju sa za nejake benchsracky a pritom to ma tiez svoje muchy. Ano je pravda ze OPO ja osobne nemam ale ani by som nechcel pretoze tie minusy co som spominal som si ja nevymyslel, je to zial pravda, skus trosku pogooglit a uvidis. Na margo toho fotaku, mal som osobnu skusenost kde po zazoomovani fotka vobec nie je taka ostra ako napr na spominanej G2. A keby si vedel citat tak som nepisal ze laguje ale pri niektorych hrach pozoruje obcasne male zaseky.
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |