Tiež by sa mi zišiel parťák na tie misie, ak by bol niekto tak dobrý a obetoval trocha času na nemehlo ako som ja.

Hlavne na light misiu, kde treba mať čatu s artinou.

Inak v tej bitke to dobre trolovala aj ich "neviditeľná" IS-3.
No ved prave, to som ironicky narazal na to slavne tvrdenie, ze "arty prevents camping"M1ch4l napísal:mozno T30 nebola spotnuta.
ked chceš môžeme, čaty nemusím ale tiež by som aspoň jednu tú misiu chcel zkompletovaťJurij757 napísal:Tak tie situácie, keď si človek myslí, že tak tu ma už nemôže trafiť, sú najhoršie.![]()
Tiež by sa mi zišiel parťák na tie misie, ak by bol niekto tak dobrý a obetoval trocha času na nemehlo ako som ja.
Hlavne na light misiu, kde treba mať čatu s artinou.![]()
Inak v tej bitke to dobre trolovala aj ich "neviditeľná" IS-3.
artina niekedy zabranuje kempeniu a niekedy nie. Inokedy zasa kempenie podporuje. To mi na nej ani tak moc nevadi. Podla mna hlavny problem artiny je, ze lubovolne zly hrac dokaze uklikat lubovolne dobreho hraca z bitky von a nemusi pri tom svoju fartinu vystavovat vobec ziadnemu nebezpecenstvu.constant napísal:No ved prave, to som ironicky narazal na to slavne tvrdenie, ze "arty prevents camping"M1ch4l napísal:mozno T30 nebola spotnuta.
edit. No ostanem ja asi radsej u tych light tankov, tie ma bavia najviacejhttp://wotreplays.eu/site/1567257#team
OK, díky.dexterav napísal:ked chceš môžeme, čaty nemusím ale tiež by som aspoň jednu tú misiu chcel zkompletovať
aj ked LT teda nemusím už vôbec, mám len jediný aj to kôli T57hv
Mas tam:dexterav napísal:mno moc tam toho k nastavovaniu podľa mňa neni![]()
on/off a to je všetko