Ventilátory do 3000 W meniča
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Ventilátory do 3000 W meniča
Za prve hladaj dake vacsie kusy, ak sa tam zmestia, bude to menej revat.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
3kW ? 24x7 ? Aj som sa chcel opytat ci to mas solarnu instalaciu ale to by asi nebolo 24 hodin denne co ?
Suhlasim s doporucenim na co najvacsie ventilatory ktore tam zmestis. Cim vacsi priemer, tym daleko mensie otacky potrebne pre dosiahnutie rovnakeho prietoku vzduchu. Popis detaily, napriklad aky je rozmer tohoto menica, v akych podmienkach sa nachadza (vonkajsia instalacia, zavrety v nejakej skrinke ?), v akych teplotach, preco je hluk vrcholne neziaduci - snad to nemas pri posteli kde spis.
Suhlasim s doporucenim na co najvacsie ventilatory ktore tam zmestis. Cim vacsi priemer, tym daleko mensie otacky potrebne pre dosiahnutie rovnakeho prietoku vzduchu. Popis detaily, napriklad aky je rozmer tohoto menica, v akych podmienkach sa nachadza (vonkajsia instalacia, zavrety v nejakej skrinke ?), v akych teplotach, preco je hluk vrcholne neziaduci - snad to nemas pri posteli kde spis.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
myslim si ze PAPST robi industry ventilatory ktore vydrzia aj 15+ napatie, otazne ci to bude easy zohnat...mozno cez GABA
myslim si ze maju aj nieco normalne...pozri priamo stranku PAPST
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
ROTTENKIWI zase ozil.
Uz som myslel ze nadobro skoncil tuna.
Chlapci neberte tuto tem prilis vazne, najdite si jeho predosle vyplody a dobre sa zasmejete.
Uz som myslel ze nadobro skoncil tuna.
Chlapci neberte tuto tem prilis vazne, najdite si jeho predosle vyplody a dobre sa zasmejete.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ummm kvitujem tvoju snahu, ale uprimne priznam ze ja osobne som tych EV pripadne hybridov za poslednych 60 rokov prilis moc nenabil
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.