7600GS pre AGP realitou
Asi nic moc . CoD2 nie je uplne plynule na max detailoch 4AA a 1024x768. Ale je to hratelne. No nevsimol som si rozdiel medzi No AA a 2xAA. Skusime ak najdem dobre ovladace na VGA. Bo mi huboval windows ze su s nimi problemy. Zatial jedine ovladace co mi sli su tie dodavane na CD s grafikou. 91.31 mi nejdu a teraz stahujem 91.37 - snad tie pojdu >: (. Ale asi tiez nie
EDIT: Ani tie nejdu: Nenasiel sa kompatibilny hardware s ovladacom
Spoiler: ukázať
a co 91.45 ?Hrochy napísal:Asi nic moc . CoD2 nie je uplne plynule na max detailoch 4AA a 1024x768. Ale je to hratelne. No nevsimol som si rozdiel medzi No AA a 2xAA. Skusime ak najdem dobre ovladace na VGA. Bo mi huboval windows ze su s nimi problemy. Zatial jedine ovladace co mi sli su tie dodavane na CD s grafikou. 91.31 mi nejdu a teraz stahujem 91.37 - snad tie pojdu >: (. Ale asi tiez nie
tu ma link na dowload
ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/
s pozdravom, crux.
crux2005: diky za link
Ako to ze tebe idu a mne nie :8O: .
Inac. Vzdy ked stahujem z NVidia (primary site alebo jeden z tych 3 mirrorov) tak mi to nedotaha cele. No skusit mozem. Ale ked tebe idu tie ostatne drivery, tak mne by to malo ist tiez. Mozno reinstal windowsu
Ako to ze tebe idu a mne nie :8O: .
Inac. Vzdy ked stahujem z NVidia (primary site alebo jeden z tych 3 mirrorov) tak mi to nedotaha cele. No skusit mozem. Ale ked tebe idu tie ostatne drivery, tak mne by to malo ist tiez. Mozno reinstal windowsu
Tak som ich stiahol (iba raz sa to zastavilo) a znovu to iste .
Instalacny program ovladacov NVIDIA nenasiel ziadne ovladace kompatibilne s aktualnym hardwarom. Instalator sa teraz ukonci.
Instalacny program ovladacov NVIDIA nenasiel ziadne ovladace kompatibilne s aktualnym hardwarom. Instalator sa teraz ukonci.
Daval som to odinstalovat. Viem ze je na to nejaky program => ked niekto prechadzal z ATi na Nvidia alebo opacne. No neviem si spomenut co to bolo. Mal som to co mam v popise este. Teda stary 2MX400ku.
myslis asi na Driver Cleaner (existuju aj ine , podobne utility)Hrochy napísal:Daval som to odinstalovat. Viem ze je na to nejaky program => ked niekto prechadzal z ATi na Nvidia alebo opacne. No neviem si spomenut co to bolo. Mal som to co mam v popise este. Teda stary 2MX400ku.
ja ho vsak neodporucam pouzivat ... :roll:
s pozdravom, crux.
Takze prave som preinstaloval system a stale to iste . Skusim BIOS update na zakladnej doske a ak nie, tak mozno aj na VGA. Lenze kde take zozeniem :8O:
EDIT: Nepomohol ani BIOS update na MB. Mam najnovsie ovladace na chipset co sa dali dostat a aj tak nic
EDIT: Nepomohol ani BIOS update na MB. Mam najnovsie ovladace na chipset co sa dali dostat a aj tak nic
Vsimol som si ze mi to veselo instaluje drivery 91.28 z CDcka, ale ostatne mi nechce nainstalovat. Tak skusim ich len tak stiahnut z internetu ci pojdu. Inac: firmware update som este nikdz nerobil, dokonca ani na napalovacke . Ale diky ze si to nakopiroval. Zistim si verziu BIOSu a mozeme porovnat ci nahodou nemame to iste. A este skusim VGA u kamarata. Ale asi az v sobotu bo je prec
EDIT: tak tie 91.28 siathnute z internetu mi idu nainstalovat :8O: . Ako to ? Preco nejdu novsie ?
PePek: aky mas BIOS na VGA? Ja mam 5.73.22.16.00H. Ale asi by sme mali mat to iste. Skusim tu moju VGA u kamrata a uvidim. Ak sa to nepodari tak reklamovat treba >: (
EDIT: tak tie 91.28 siathnute z internetu mi idu nainstalovat :8O: . Ako to ? Preco nejdu novsie ?
PePek: aky mas BIOS na VGA? Ja mam 5.73.22.16.00H. Ale asi by sme mali mat to iste. Skusim tu moju VGA u kamrata a uvidim. Ak sa to nepodari tak reklamovat treba >: (