Pokial mas lepsie alternativy k zdroju v danej cene tak sem s nimi, ale nepresvedcis ma ze pokial tam nema zdroj za 120€ tak to neni to prave

Nie kazdy vyzaduje modularitu

ok teda, no ja som nikde nenapisal, ze som odbornik, ale skladal som si zostavu pred rokom a vtedy som to mal odsledovane dost... no ATI nepoznam, ja som siel do nvidie a ATI som nikdy nesledoval, ale cital som, ze su na tom so spotrebou velmi zle oproti nvidii a uveril som tym 600W a nemal som potrebu to kontrolovat nikde, kedze uvadzaju ze ten ventilator uchladi 450W, ratal som s tym, ze okolo tych 400W sa bude pohybovat odber, zastrelte maBird napísal:no ty asi tiež nie si bohvieaký odborník, keď uveríš takému nezmyselnému číslu, a nenapadne ťa, že sa len v datacompe pomýlili.skfist napísal:je to uvedene v detaile toho produktu na stranke datacomu, necheckoval som to na produktovej stranke Gigabyte no boze... aj keby mala len 400 - 450W tak + 140W procesor a ked priratam nejake drobne co zozeru disky, ventilatory, doska, uz si skoro na tych 620W a zo zdroja nevyzmykas 100%
mimochodom, aj tvoja druhá dedukcia o 400- 450W je mimo reality .
radšej si overuj čísla keď ideš niekoho poučovať.
max 350W namerali. http://www.tomshardware.com/reviews/rad ... 728-4.html
ten zdroj to úplne v pohode zvládne
otazka vsak je, ci tych 1700 EUR chce nasilne minut... svoju zostavu som kupoval za ~1500 EUR bez monitora ale v mojom pripade sa dalo usetrit na RAMkach (bral som G.skill 16GB), na CPU chladici a bral som este aj WiFi do PCIe. zdroj SF 550 platinumerror7 napísal:Ja si zase myslim ze i5-4690K v PC za 1700€ nema co robit![]()
Pokial mas lepsie alternativy k zdroju v danej cene tak sem s nimi, ale nepresvedcis ma ze pokial tam nema zdroj za 120€ tak to neni to prave
Nie kazdy vyzaduje modularitu
a co som asi tak napisal? ATI/AMD nesledujem, nikdy som nemal tu potrebu, radsej si priplatim za stabilny system v roznych ohladoch..error7 napísal:ATI uz pred rokmi odkupilo AMD![]()
Logika - procesor na rovnakej architekture s vacsou cache, vacsim poctom jadier a podporou DDR4 je pomalsi ako jeho surodenec s mensou cache, mensim poctom jadier a podporou DDR3Pokial sa jedna o OC, 6jadra po OC dosahuju rovnaky takt ako 4690K.
Tu ma asi niekto prehlad![]()
![]()
Dajte tam GTX970, pretoze stoji o 80€ viac ale ma nizsiu spotrebu a v podstate o 512MB menej VRAM
pozri, objasnil som ake boli moje dovody toho, co som napisal - chybne uvedene informacie na stranke datacomu a moja neznalost AMD platformy, spociatku som sa nesnazil navrhnut ziadnu zostavu prave preto, lebo sa nepovazujem za nejakeho odbornika, som iba clovek, ktory si pred rokom skladal zostavu uplne sam a sledoval som tieto veci asi pol roka a co to sa na mna nalepilo vtedy a mal som pocit, ze ten zdroj nebude dostatocny - to, ze som neskor dodal, do coho by som siel ja osobne je len moj subjektivny nazor a ten nazor je utvoreny po skusenostiach, ktore mam so svojou momentalnou zostavou - tot vsio - nesnazil som sa nikomu nadavat do dementov ako ty a chytat sa kazdej vety, co som napisal, len preto, aby si to mohol obratit proti mne takze si trosku vedla s tym, kvoli komu ludia nadavaju na tieto fora - nedostane sa im od podobnych ludi ako si ty nicoho ineho iba poriadnej nakladacky namiesto kreativnej diskusie a pouceniaerror7 napísal:Ked nieco nesledujes tak sa nesnaz poradit, moze a aj ma to opacny efekt.
Ked podla teba kazdy nadava na tieto fora je to kvoli jedincom ako si ty, ktori pridu a zaregistruju sa preto aby niekoho mohli zdrbat ale pritom nemaju ani sajnu o tom o com cely cas pisu/hovoria.
error7 : lepšie alternativy ako toho seasonic "deduška" som tu predsa už načrtol (nalinkoval)Pokial mas lepsie alternativy k zdroju v danej cene tak sem s nimi
konecne niekto, kto uzna, co pisem... dik a fakt sorry, ak som niekoho urazil, mal som dobry umysel i ked som to mohol riesit miernejsie...dark_globe napísal:
inak ja si zas myslim že ani 2011-3 nema čo robiť v hernom pc s cenovkou 1700e ako max. limit ...
ddr4 ramky su zatial priliš drahe , dosky de-to a polovica z tych 12 vlakien 5820K bude pri hrani nevyužita ...
je to mrhanie potencialom za uživatelove prachy ...
http://www.techpowerup.com/reviews/NVID ... ng/15.htmldark_globe napísal: čo sa tyka pcie liniek aj keby poriešil hned SLI 8x + 8x pcie 3.0 nebude brzdiť ani dvojicu gtx 970 ...