nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: nVidia GeForce GTX 970 (recenzie, informácie...)
ja som odtial kupoval pred par tyzdnami g1, a gigabyte sa myslim ako prva ponukla na nejakych dohodach.
tak ked budem mat cas, sa tam pojdem na to popytat.
otazka znie, ci sa to bude riesit cez predajcu, alebo rovno s vyrobcom. to ale asi zistim tiez v alze.
tak ked budem mat cas, sa tam pojdem na to popytat.
otazka znie, ci sa to bude riesit cez predajcu, alebo rovno s vyrobcom. to ale asi zistim tiez v alze.
Spoiler: ukázať
GB nic neriesi zatial
na nvidia forach sice niektory US uzivatelia dostali maili kde im ponukaju discount upgrade na 980 ale nasledne odpovede od GB sa tvarili ze ziaden upgrade neplanuju
na nvidia forach sice niektory US uzivatelia dostali maili kde im ponukaju discount upgrade na 980 ale nasledne odpovede od GB sa tvarili ze ziaden upgrade neplanuju
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Chalani neviete poradiť či ma G1 Gaming DUAL BIOS nikde to nemôžem nájsť.... ďakujem. A ak áno ako sa prepína?
G1 gaming ma dual bios...neviem ako sa prepina ale nie nahodou na GPU?
Musim ju este raz prezriet no zedalo sa mi zeby som tam ten prepinac videl.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
neviem o tom, že G1tka má dual bios
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tak to je zaujímavé. Pretože na mojej krabici je to jasne napísané. DUAL BIOS.
pipo137 napísal:klobúk dole, to som nečakal (dokonca ani od alzy) a ako sa hovorí, to si vychytal a môžeš byť vysmiaty
...ale inak, aj ja mám zatiaľ vyslovene pozitívne skúsenosti s reklamačným v alze, zatiaľ vždy všetko vybavené bez nejakých obštrukcií (aj keď išlo o vracanie € a pod...)
No tiez sa zrovna nestazujem Dnes okolo 13tej hodiny mi prisla sms z banky, ze bol moj ucet obohateny, takze to bolo aj dost rychle
Do PC som zatial hodil staru GTX560Ti a budem cakat na nieco zaujimave, uz sa mi nejak nechce ani do tej 980ky, urcite by som aspon pockal na konkurenciu, ktora by mala v blizkej dobe prist, alebo rovno na novu radu od Nvidie.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
http://www.reddit.com/r/pcgaming/commen ... os_switch/DoGy13 napísal:Tak to je zaujímavé. Pretože na mojej krabici je to jasne napísané. DUAL BIOS.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Takže má duálny bios a je to riadne na hlavu
Keď zapojíte monitor do DVI-I máte jeden bios.
Keď zapojíte monitor do DVI-D máte druhý bios.
Samozrejme vždy musíte reštartovať PC.
Sám som sa tomu divil prečo mi jeden DVI port nefungoval a ja som na ten druhý bios prehral iný bios a preto mi to nešlo a automaticky nahodilo druhý záložný bios teraz neviem aký bol ten pôvodný bios na tom záložnom pretým som to robil cez NVFLASH a ten nafleshuje snáď všetko. Som zvedavý ako stým pochodím teraz v prípade reklamačky kedže na oboch je nahratý ten istý.
Keď zapojíte monitor do DVI-I máte jeden bios.
Keď zapojíte monitor do DVI-D máte druhý bios.
Samozrejme vždy musíte reštartovať PC.
Sám som sa tomu divil prečo mi jeden DVI port nefungoval a ja som na ten druhý bios prehral iný bios a preto mi to nešlo a automaticky nahodilo druhý záložný bios teraz neviem aký bol ten pôvodný bios na tom záložnom pretým som to robil cez NVFLASH a ten nafleshuje snáď všetko. Som zvedavý ako stým pochodím teraz v prípade reklamačky kedže na oboch je nahratý ten istý.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
prečo si tam vôbec dával iný bios?
Kvoli tym hlucnym vetrakom.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
http://diit.cz/clanek/boris-vorontsov-geforce-gtx-970Nenajde-li někdo v této teorii díru, bude to znamenat, že GeForce GTX 970 nejen není schopná nabídnout uváděnou přenosovou rychlost 224 GB/s, ale že celé 4 GB paměti nelze využít - ani pomalu, ale vůbec.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
hawkeye: Inak nevšimol si si pokles výkonu po nahratí nového BIOSU ja som nahral ten F51 a v Dying Light pociťujem šklbanie Vram neprekročí 3400MB na pôvodnom Biose mi to ide 3500 a viac. Žeby to Gigabyte chcel umelo udržať pod tu zázračnú hodnotu?