Zdravim,
potreboval by som radu - mate niekto skusenost s rack skrinou APRAnet LC 19"? Vid. http://datacomp.sk/rack-skrina-apranet- ... NUcffnF9dM
O co mi konkretne ide:
Mam na chodbe Synology a router na jednom mieste, plus na v danom mieste maju byt coskoro vyvedene Ethernet kable. Rozmyslal som, ze by som to cele zakryl vyssie uvedenym 19" rackom zavesnym na stenu. Do racku by islo Synology, predlzovacka s prepatovou ochranou a switch, pricom router by bol zaveseny nad rackom na stene. Samotny rack by zakryval 2x Ethernet zasuvky + 230V zasuvku a zo steny by za rackom vychadzalo dalsich 5 kablov.
Ide mi vlastne o to aby sa to cele zakrylo, poskytlo by to miesto pre Synology a odstranilo potrebu realizovania novych Ethernet zasuviek - ide o umiestnenie na chodbe. Maximalna sirka racku (kvoli dveram) je 570 mm.
Je na nieco podobne vhodny rack ktory som vybral? Pripadne mi mate niekto napad pre ine riesenie? Za akekolvek podnety budem vdacny.
Andrew
19" rack do chodby
Re: 19" rack do chodby
Je to len skrina nic s tym nepokazis
Ja som bral nedavno http://www.alza.sk/19-rack-jednodilny-1 ... 635272.htm tiez do bytu pod schodisko.
Za nim bude vyvedena optika a kusok odtial je zvedeny cely rozvod LAN cize ten rack to pekne zakryje a vetko bude pokope na jednom mieste. Otazka je ci to vsetko do 6U racku narves. Pojde tam aj patch panel ? predpokladam ze ano to je 1U, prepatovka so zasuvkami 1U
Budes tam chciet dat napr policu 1U, a este synology. Jedna 1U pozicia ma tusim cca 4.5cm. Pozri ked tak rozmery toho synology a prever ci sa to tam zmesti na stojato / lezato.
Ak chces spravim ti foto vnutra tej 12U, je tam zatial osadeny len patch panel, zasuvkovy panel, vyvazovacia lista (to su uz 3U) a dve police (2U) cize polovica racku skoro. Pre predstavu to moze pomoct. Ak sa zajtra podari cvaknem ti to...
Ja som bral nedavno http://www.alza.sk/19-rack-jednodilny-1 ... 635272.htm tiez do bytu pod schodisko.
Za nim bude vyvedena optika a kusok odtial je zvedeny cely rozvod LAN cize ten rack to pekne zakryje a vetko bude pokope na jednom mieste. Otazka je ci to vsetko do 6U racku narves. Pojde tam aj patch panel ? predpokladam ze ano to je 1U, prepatovka so zasuvkami 1U
Budes tam chciet dat napr policu 1U, a este synology. Jedna 1U pozicia ma tusim cca 4.5cm. Pozri ked tak rozmery toho synology a prever ci sa to tam zmesti na stojato / lezato.
Ak chces spravim ti foto vnutra tej 12U, je tam zatial osadeny len patch panel, zasuvkovy panel, vyvazovacia lista (to su uz 3U) a dve police (2U) cize polovica racku skoro. Pre predstavu to moze pomoct. Ak sa zajtra podari cvaknem ti to...
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Synology ma 17 cm, skrinka 32 cm. Patch panel som prvotne uvazoval, ale rozmyslal som napojit kable priamo na rackovy switch napr. DLink, cize tych 4.5 cm. Prepatovku mam od APC predpokladam, ze bude polozena dole, nechcem ju davat ako 1U. Ak by som niekedy zmenil nazor, tak dalsich 4.5 cm. Cize by mi pri ulozeni Synology vo vertikalnej pozicii malo ostat volne 1U a par cm na kable. Vsimol som si, ze ta skrina co som nasiel nema otvor pre chladic, rozmyslam, ze by som to riskol a skusil tam natrepat 600 mm po sirke Netrack 19" U6, volnych po sirke ostane asi 4 mm. Ten rack co si mi poslal je pomerne hlboky, nemozem ist az do takych rozmerov, lebo by to predpokladam nevyzeralo velmi dobre, okrem ineho je tam aj trocha vyssia cena ako som planoval.
Tu nejake foto pre predstavu je to 600x600mm - 4x foto
http://imgur.com/HVy5mPm,BvSbimC,bw6inmd,34b1rJl
http://imgur.com/HVy5mPm,BvSbimC,bw6inmd,34b1rJl
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Dakujem za pomoc, vybral som nakoniec znacku Netrack 9U. V pondelok by mala dost:)