GPU+ RAM
Re: GPU+ RAM
Ostávajú dve príčiny:
1. lepšia - štrajkuje zdroj
2. vadná doska - doska samotná s cpu problém nemá - tu je dôkaz http://www.overclock.net/t/662236/offic ... m-e-thread
len či je v poriadku
1. lepšia - štrajkuje zdroj
2. vadná doska - doska samotná s cpu problém nemá - tu je dôkaz http://www.overclock.net/t/662236/offic ... m-e-thread
len či je v poriadku
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- adriano94
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
tak to si ma nepotesil budem volat majitelovy ak je zla nech mi vrati peniaze
Spoiler: ukázať
Požičaj si od kamaráta zdroj, aby si ho mohol vylúčiť.
- adriano94
- Používateľ
Inac ak by bola vadna doska pustilo by ma pc na net? cez asus ulitu alebo neviem co to je ? Zajtra mal prist corsair zdroj.. ale mam pocit ze clen fora.. to neposlal tak ako mal
Myslíš Express Gate?
Ťažko povedať. Skús ešte raz vybrať cpu, prezrieť a založiť.
Ťažko povedať. Skús ešte raz vybrať cpu, prezrieť a založiť.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Skadiaľ si tú dosku bral? Poštou?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
V biose - system informations - píše xeon x5650?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Mne sa to aj tak nezdá, našiel si už v biose ten system information? Koľko ti ukazuje napätie na 12V vetve alebo na CPU?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Javí sa to, ako by nemal podporu v biose.
Shatter, nedá sa takto oblepený cpu zle založiť?
- adriano94
- Používateľ
http://s18.postimg.org/oe0yyynnt/DSC_1573.jpg neda sa zle založiť už som ho mal von je ok skusal som aj odpojit hdd a ine veci aby nebol odber lebo ta 280x asi bude pekne zrat podla toho aku teplote ma heat pipe
Naposledy upravil/-a adriano94 v Št 12. Feb, 2015, 22:50, upravené celkom 1 krát.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
JA ŤA ASI ZABIJEM S tebou sa komunikuje jak s... Čo píše, HODNOTY NAPÍŠ. Aké je to napätie, koľko V???
Ako oblepený? On sa žiaľ snažil dať dole tú nálepku a namiesto toho zaniesol to lepidlo z nej medzi tie SMD kondíky čo sú odspodu. Zle založené to mať nemôže, to by ani nezavrel socket, a ak aj hej tak by ani nepostla doska.
//sry konečne normálne niečo, ešte choď do záložky cell menu alebo čo a nájdi tam cpu a pozri mu voltáž. A ten System information, nech vieme že ho bios vidí správne.
Ako oblepený? On sa žiaľ snažil dať dole tú nálepku a namiesto toho zaniesol to lepidlo z nej medzi tie SMD kondíky čo sú odspodu. Zle založené to mať nemôže, to by ani nezavrel socket, a ak aj hej tak by ani nepostla doska.
//sry konečne normálne niečo, ešte choď do záložky cell menu alebo čo a nájdi tam cpu a pozri mu voltáž. A ten System information, nech vieme že ho bios vidí správne.