GPU+ RAM
Re: GPU+ RAM
mi vysvetli postup OC, ked nikde nevidi napatie procesora
Som zelený a rozdávam dvojaký meter týždenne. Kto som?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pokiaľ hýbe z BCLK, na 4GHz to nebude ale učite niečo dá aj navyše
som nevedel že OC sa dá iba ked hýbeš z napätím
som nevedel že OC sa dá iba ked hýbeš z napätím
Spoiler: ukázať
- adriano94
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
Nejde mi cez AZ flash dat starsi bios chcel som ten prvy pri ktorom pise podpora procesora
Vyskusal by som stabilitu... ale zdroj mi piska a vydava take zvuky ze mam pocit ze zaraz bude papa
Vyskusal by som stabilitu... ale zdroj mi piska a vydava take zvuky ze mam pocit ze zaraz bude papa
- dexterav
- Sponzor fóra gold
staršie biosy pravdepodobne iba cez AFUDOS
fakt neviem čo napraví starší bios
ale pomaly to sem už nepatrí
fakt neviem čo napraví starší bios
ale pomaly to sem už nepatrí
dex, nemetaj sa hned, napatie moze menit, ale neukazuje mu hodnoty v HW monitore ani cpuu-z, rozumieme sa, toto som chcel povedat, bude taktovat s napatim naslepo
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
No, tu som Ja som si schválne kvôli tomuto včera hľadal, či niekto má v hentej doske presne henten procesor a že no problem. Hľadal som cez google, dáke zahraničné fórum s logom ohníka, možno sa mi to bude chcieť nájsť znovu. Ja proste neverím že je to nejaká nekompatibilita, to je proste dáky tupý problém s vyčitovaním napätia a bude za to zodpovedná asi doska/procesor, skôr doska - myslím si to preto, lebo napr. na HD7970 mi vždy afterburner píše že mám triple overvoltage - čo je kravina, avšak karta nie je stabilná na factory taktoch.
Ako keď treba ja to otestujem aj kompletne (aj s win, všecko), len buď proste vymeňte bios za dáky o čosi starší, alebo neviem...priamu podporu nemá napísaná ani moja doska a šlo to okamžite bez reptania. Posledný vinník môže byť ešte pošta...ja som kúpil jednu i7 920 ktorú som nerozchodil...dodnes mi leží doma.
/ktovie či ti to neposral ten zdroj
//teraz som zbadal ten screen - BIOS ti 100%-ne ten procák bere keď tam máš hento, tak som to mal aj ja, a takisto aj ten screen čo si dal z biosu. Už jedine doska alebo procák; a tomu zdroju by som dal ban až do odvolania.
Ako keď treba ja to otestujem aj kompletne (aj s win, všecko), len buď proste vymeňte bios za dáky o čosi starší, alebo neviem...priamu podporu nemá napísaná ani moja doska a šlo to okamžite bez reptania. Posledný vinník môže byť ešte pošta...ja som kúpil jednu i7 920 ktorú som nerozchodil...dodnes mi leží doma.
/ktovie či ti to neposral ten zdroj
//teraz som zbadal ten screen - BIOS ti 100%-ne ten procák bere keď tam máš hento, tak som to mal aj ja, a takisto aj ten screen čo si dal z biosu. Už jedine doska alebo procák; a tomu zdroju by som dal ban až do odvolania.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- adriano94
- Používateľ
Nevadi mi ze nebude ukazovat napatie v biose a cpu-z ak to taktnem.. co by sa mozno na slepo dalo.. skor ide o to ze neverim ze chyba je v doske.. ktora ide... myslis ze ten bios robi problem... lebo vsetko ide jak ma uz vsetko je nainstalovane.. otestoval by som zataz ale ten moj zdroj no neviem
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Preto som ešte včera hovoril, že ho preflashuj znova, hoc aj ten istý.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- adriano94
- Používateľ
Jak fleshnem na starsi verziu biosu? Inac zdroj musi mat ochranu a zdroj ti nemoze odpalit cpu alebo dosku..ak by odpalilo uz by som to nespojazdnil.. na kazdej vetve je normal ako ma byt
Poprosim admina nech to niekam presunie tu to uz nepatri
Poprosim admina nech to niekam presunie tu to uz nepatri
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Nie staršiu, vkľude flashni znova hentú čo tam máš, možno sa tam dačo došahalo a aj si ju znova stiahni. Ja nevravím že ti to zničil zdroj, proste podľa mňa je to v doske / procesore.
- adriano94
- Používateľ
cchcelo by to starsiu.. niekde na stranke som nasiel podporu biosu a bol tam ten najstarsi na tych doskach konkretne tam nebola moja ale s oznacenim na konci E.... ale bios bol ten prvy...
Neviem pride mi cudne ze vsetko ide okrem toho aby ukazovalo napatie inac napatie sa v biose da nastavit
Neviem pride mi cudne ze vsetko ide okrem toho aby ukazovalo napatie inac napatie sa v biose da nastavit
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Tak ho nastav a pozri vo Windowse či ti ho ukáže CPU-z.
Neukaze, skusali sme aj manualne.
Po update ho zase bude musiet nastavovat, vypinat Asmedia radic, aby mu nespomlovalo post s jeho vypismi, prehodit IDE na Ahci na druhom radici
Po update ho zase bude musiet nastavovat, vypinat Asmedia radic, aby mu nespomlovalo post s jeho vypismi, prehodit IDE na Ahci na druhom radici
Naposledy upravil/-a j4ro v Pi 13. Feb, 2015, 18:03, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja sa nemätámj4ro napísal:dex, nemetaj sa hned, napatie moze menit, ale neukazuje mu hodnoty v HW monitore ani cpuu-z, rozumieme sa, toto som chcel povedat, bude taktovat s napatim naslepo
asi soft od asusu?