Základná doska

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28

Re: Základná doska

Príspevok od používateľa pipo137 »

Bird: presne ako píšeš, pred pár rokmi by som MSI neodporučil ani nepriateľovi, v tom máš úplnú pravdu, lenže potom riadne kopli do vrtule a dnes je to moja najobľúbenejšia značka (z tej top trojky MSI/Asus/Asrock)... doba sa mení a ako sa hovorí, snažím sa ísť s ňou, takže nebudem ďalej tvrdiť, že GB je super (pred pár rokmi som si to ale jednoznačne myslel, lenže vtedy to ešte bola pravda), hlavne keď viem že to už tak neni... GB akosi zaspal dobu a preto je teraz tam kde je :rolleyes:. Ja celkovo netvrdím, že vôbec nemá dobré dosky a už vôbec nechcem povedať, že hentá konkrétne je zlá, ja len tvrdím, že moju dôveru už dávno stratil (a ako vidieť, nie len moju) a preto radšej odporučím mnou preferovanejšie dosky/značky a určite nie GB ;) :good:.

A ešte dodám, keď chceš vedieť niečo z aktuálnychh prešlapov, tak toto je jeden z tých maximálne uber failov: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 5&t=104880 (a je toho plný net)
...samozrejme, podobné praktiky sa nájdu (resp. by sa určite našli) u každého výrobcu, lenže nie v takom merítku a hlavne nie tak bijúce do očí, ako to predviedol aktuálne GB so svojimi doskami :facepalm: :wallbash: :facepalm:

PS: aj asnod to pekne vystihol s tou mačkou vo vreci :good:
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Návrat na "Nákupná poradňa"