mam jeden maxtor disk 60gb a klopka v nom, ale skor by som to popisal akoby v nom nieco niekde narazilo (pocut tuknutie), trosku sa spomalili otacky a znovu zrychlili. ked som ho ale pripojil na starsi pocitac, tak sa dohonca aj pocitac zasekaval kazdych cca 20sekund vzdy na 1 sekundu. mam ho tak uz skoro 2 roky, moc ho nepouzivam. co sa mu stalo ?
to klopkanie moze byt "zapnutie a vypnutie" ako prvu vec co by som skusil spravit je skontrolovat napajaci konektor, pomocou nejakej dlhej pinzety skus troska stlacit (ale s mierou) kontakty aby lepsie doliehali. Nech je tam dobry kontakt.
Toto je prudko offtopic ale nemohol som si pomoct... Toman Toto je tvoj prvy (neviem ci umyselne alebo nie) gramaticky bezchybny post tu na fóre. GRATULUJEM!
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
konektorom to nebude, mal som to pripojene aj na viacerych zdrojoch, teplotu nemam zmeranu ale pri dlhodobejsom pouzivani je citelne chladnejsi ako samsung 160gb. mam tam pre istotu len hluposti co sa mi nezmestia na tu 160tku. kedze uz 2 roky tak drzi, aj ked ho malo pouzivam, snad neodide.